No takže jak sem říkal, koďan zapojený v serii s reproduktorem, a to je, jak sem říkal, plnohodnotná výhybka(horní propus, 6dB/okt).Mám namyslí kondenzátor který je při výškách
Vyhybka nemuže určit strmost reproduktoru(kde jakvýškač kterému přesně strmost určuje vyhybka??), ale ta vyhybka má charakteristiku s jistou strmostí.
Já je opravdu nemám, ale kamarád se kterým vlastníme SoundSystem je má, jsem u něj pečenej vařenej a oba na ně už jenom nadáváme.
Kolika pásmový jsou? Jestli tomu jenom trošku rozumíš, tak jak můžeš položit takouvouhle otázku? Tenhle system má 6 beden, přičemž 4(rear,front), jsou malý chrchláky, který by měli hrát od 3K a JSOU JEDNOPÁSMOVÝ, pak tu máme centr, kterej je plně širokopásmový(jednopasmový)(bez zapnutýho soft crossover harje i basy) a kvuli vyšší učinosti(akustickému tlaku) je v provedení QuaziStereo no a pak tu máš SUB, ktomu snad nic není co řešit.
Jestli nechápeš význam slova vícepásmový systém tak sorry...
...myslím ti jednoduše řečeno třeba třípásmové bedny
...No a z FRONT/REAR udělal jenom výškáče, tak opravdu nevím kde je prostorový vjemJak určitě dobrře víš, tak člověk je zmetek přírody a zvuk prostorově vnímá až od frekvencí právě 3KHz, proto ty chrchláky by tyhle frekvence měli hrát! Vejšky je frekvenční pásmo, které začína někde kolem 7KHz(amerika uznává 10KHz)!!!!!!
...To stou úpravou střeďáku chápu a podporuju