Citace Původně odeslal juzko
Citace Původně odeslal Jan
Citace Původně odeslal usuall
Citace Původně odeslal OndreJ
Ako pozeram tu na fore je dost "Novomestanov". Samozrejme Floppy poznam naposledy som tam bol asi pred 3 rokmi , teraz su uz vraj prestahovany. Dokonca mozno na buduci tyzden pojdem do NM a to presne do Floppy - nieco si tam pridem vyzdvihnut.
Jezisikriste len nie Floppy, najdrahsi shop v NMnV s najmenej oxotnymi predavacmi Nemam tu firmu rad odkedy stadial poodchadzali kamosi.
Jojo nieco na tom bude Neviem ci nahodou nie tym ze Mr. Jur.k je orientovany na INTEL a vzdy ak s nim vediem debatu tak sa aj tak nikdy nedohodneme...

To je fakt Jurak je ortodoxny Anti AMD, a chapem preco zarucny servis bol asi 3nasobny oproti intelom co taketo low cost stroje neumerne predrazilo, a hlavne vecsina zakaznikov Floppy su firmy a tie o AMD zaujem nemaju, preto Jurak presviedca ako sa len da na intel (Bohuzial nie vzdy korektne a k veci co je asi hlavny problem).

PS: Sisovskeho sa musim zastat je to co sa tyka ludi od kompov najserioznejsi clovek a robi za dvoch a samotny servis robia iny on to len manazuje ale ma to ho fakt moc.
Jo viem, ze Sisiovsky maka ako sa da, to sa proste da poznat na prvy pohlad, ale ked boli v servise ludia ako Kypo tak to trvalo a trvalo...hlawne ked namiesto servisu bural firemne auta BTW: Mal som tu cest robit vo firme, ktoru zasobovalo Floppy compami ( a bola aj je to najvacsia firma asi v NMnV ) a z toho com tam natlacil Jurak a za ake $ musel uzivit polovicu Mrdosoftu. Musim uznat, ze ten typek vie osolichat kazdu firmu asi. A tej kde som robil som to iba prial. Ale ako user by som si u neho nekupil ani kryt na CD. Proste averzia.