2Milisx:Co tam znamena ten otaznikTi prisly prachy od nekoho a newis od koho
?
2Milisx:Co tam znamena ten otaznikTi prisly prachy od nekoho a newis od koho
?
...ale takto sa na ne bude cakat vecnePůvodně odeslal Chocen
![]()
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
...no este pred par hodinami som na tom mieste bol napisany ja, ale teraz je tam otaznikPůvodně odeslal SPYKER
uz som pisal Millisxovi SZ
![]()
![]()
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
To nende, to bych pak ja, jakozto prvni kdo to poslal musel bejt prinejmensim 20tkou fontem a zlatePůvodně odeslal SPYKER
![]()
PC - Pentium G3258 - 4.5GHz, Gigabyte GA-Z97P-D3, DDR3 3x8GB 1866, MSi GTX970 Gaming 3.5G, nejaky to 256GB SSD a par tera HDD, case Zalman Z9 U3
NTB - HP EliteBook 8470p - Core i5-3320M (2.6GHz), 8GB RAM, ATi 7570M 1GB, 500GB+250GB HDD a dalsi serepaticky okolo
Bike - Honda VFR 800 V-tec, 80kW/10500, 244Kg, obuti Michelin Pilot Road, mist k sezeni: 2, SVO faktor = stredni (zalezi na pilotovi)
No, zpaměti nevím jestli nejsou dva lidi, se jménem IGOR, no a ten dopis mi přišel bez nicku, tak jsem myslel, že je to ten, atd. Prostě se doma podívám.
MB G... a to už taky není pravda ;)
A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........
...ak tam bolo 300Kacen v A4ke tak som to jaa este obalka bola vytlacena na atramentovke
![]()
no a moje meno si dostal v SZ
EDIT: ...koniec nadeji pre ostatnych-po vymene infos cez SZ uz je jasne, ze som to ja
![]()
![]()
Je to vyřešené, dnes mi přišly další tři, mezi nima i ta zmiňovaná![]()
Ale jestli to tak půjde dál, tak to nebude ni za měsíc![]()
No uz som tam aj ja ale som se lek ze to Millisx-ovi nedoslo ako ta posta nieje nejaka spolahliva.
Poslal som to v Pondelok Letecky cili 1. triedou a doslo mu to dnes to sa mi nejako nelubi.![]()
![]()
![]()
|AMD AthlonXP 1800+ [AXDA DLT3C Green JIUHB 0310MPMW] @ 2200 MHz [11 * 200 1.55v] | ZALMAN CNPS 7000B Cu | EPoX 8RDA+ rev.1.1 NB [Cooled by ZALMAN NB32J] & SB [Cooled by 8RDA3+ NB Cooler] A3 | DDRAM TwinMOS 256 MB PC2700 Cipy MOSEL 6ns & TwinMOS 256 MB PC3200 Cipy TwinMOS 5ns | MSI GeForceFX 5900XT 128MB ViVo VTD 8X [350/700] | SAMSUNG SyncMaster 710N | Western Digital 120PB + WD40BB | TEAC DV-510E[A] | TEAC CD-W540E | CREATIVE SB Audigy2 IEEE1394 + CAMBRIDGE SOUNDWORKS MegaWorks 550 THX | Case Logic Q3 | APC Back-UPS 300 | Logitech® MX1000™ Laser Cordless Mouse | Keyboard hama MK160 |
Leteceky je par avignon(nebo tak nějak, 1triedou je rychlíkem![]()
BTW. Od iGora už jsem to minulý týden měl![]()
A odemnePůvodně odeslal Millisx
![]()
![]()
Ja to pošluaž zejtra protože mi poslal Millisx adresu až dnes..
AMD Athlon XP TB B0 AXDA JIUHB DUT3C 1700+@2400+[2000Mhz 12.5x160 1.7V]|TITAN TTC D5TB|MSI KT6 Delta VIA KT600|512 MB DDR CL2.5@CL2|Seagate 7200 80GB 2MB cache|Geforce 4 MX440 128bit|CDR SAMSUNG 52x|AOC 17\"|Genius optical webscroll Eye|Avanc MIDI tower 300W JNC|ˇMinolta Dimage Z1|Speeze 80x80 modře podsvícenej
muhehe... avignon je mesto ve francii spravne je to "PAR AVION"Původně odeslal Millisx
![]()
wrxtation: Intel Q9550@3.6G, Noctua UH-12P, 4GB OCZ LV RAM, Gigabyte EP45-UD3P, Powercolor HD5850 PCS+ 1GB, 1TB WD BLACK, .64TB WD Blue, Lian-Li PC-P50B (silenced), Scythe ESI Juli@, Gilmore Headamp, Sennheiser HD580, NEC 2090UXi-BK, HP LP2065, Wacom Graphire4, Logitech G15, Logitech G5...etc, Win XP Pro
mobile: Lenovo Thinkpad R61 14", C2D T7250, 2GB RAM, GMA X3100, .5TB WD Blue, Echo Indigo PCMCIA, Sennheiser PX100, Ubuntu 9.10
CUT ME AND I'D BLEED IMPERIAL BLUE...
no právě. rychlíkem u nás. tak se nediv, že to došlo pozděPůvodně odeslal Millisx
![]()
PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...
...a to som to posielal minuly pondelok poobede uplne normalne v obycajnej obalke a poslednou triedouPůvodně odeslal Millisx
![]()
niekedy je menej viac
...inak povodne som chcel poslat prachy za vsetkych slovakov, ze im to potom rozposlemesteze som to neurobil
asi by som s nimi mohol pooblepovat celu izbu
![]()
...inak, mal by sa stanovit konecny termin zaslania penazi, lebo takto je to o nicom![]()
![]()
a MillisX si nakoniec za dosle prachy kupi novy monitor
![]()
![]()
A pak mě příjde navštívit půl střední evropy s malou otázečkou....Původně odeslal .:::iGor:::.
![]()
no myslim si ze na odpoved na otazku, by ti uz ani nezbyl casPůvodně odeslal Millisx
![]()
2MillisX: ...ty by si sa s nami nechcel stretnut osobnea ukazat nam novy monitor
![]()
![]()
![]()
![]()
Původně odeslal .:::iGor:::.
Chtěl, konečně bych vás poznal![]()
AuuuuuPůvodně odeslal .:::iGor:::.
(nechci smrkat krefff)
[quote].:::iGor:::. napsal:
2MillisX: ...ty by si sa s nami nechcel stretnut osobne
...no vidis jedinecna prilezitostMillisXnapsal:
Chtěl, konečně bych vás poznalONLY JOKE
![]()
Bojim, bojim![]()
![]()
halo SR users
kolko posielate Milisxovai bubakov na postovne??
dakujem
dnes idem na postu a najprv chcem ist do bane pre cz-kronen aby som vedel kolik
dakujem
AMD Athlon XP 1700 B0 MSI K7T266Pro2-A 512 MB DDRAM Sapphire R9600Pro Seagate Baracuda 7200.7 40 GB Maxtor 20GB Teac 16x10x40 Teac DVD Genius 5.1 HT Hercules Fortissimo III 7.1 Olypmus C-730 UZ
...no ked zhruba za rok pojdes fandit nasim hokejistom, ktori odohraju zakladnu skupinu v Ostrave tak sa tam mozno stretnemePůvodně odeslal Millisx
![]()
a nech ten hokej dopadne akokolvek potom sa mozeme zostrelit
![]()
![]()
2Loki12: ...posli mu tviac ako stoja nalepky - aby z toho kupil obalku, zaplatil postovne a nieco navyse na novy monas![]()
![]()
zostrelit = byt narvaný jak nákupní taška, zrubaný jak deka, zpitý jak suelinPůvodně odeslal .:::iGor:::.
![]()
![]()
![]()
![]()
...njn no proste rozbit sa na 3:0napr. ve Stodolni
teda ak tam chodis
![]()
No, tam zrovna nechodím(jen párkrát), ale nejní problém udělat vyjímku a pořádně se zbourat a vyřádit.Původně odeslal .:::iGor:::.
BTW: V ostravě je spousta alternativ![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)