Projel jsem (offline) celej disk jeste jednou tim Ad-awarem, pak i Grisoftem, vymazal cookies, historii i temporary internet files, vyprazdnil kos, domazal cookies rucne - to je mi taky strasne divny, ze jich tam asi 20 zbylo, z casti ze stranek, na kterejch jsem uz nekolik dni nebyl (a to cookies mazu pravidelne nejmin jednou denne) a taky tam byly takovy, o kterejch nemam paru, odkud jsou, ac mam cookies vseobecne zakazany a dovoluju je jen selektivne, kdyz to u nekoho, komu muzu duverovat,
*** To jsou fakt ty cookies tak nebezpecny? Ja je nemazu.
musi bejt (jako napr. Overclocking). Zahadnej je mi taky adresar RECYCLED, v kterym jsou v ruznejch podadresarich nesoucich jako jmena ruzny prapodivny kombinace pismen a cislic ruzny soubory, co jsem v minulosti smazal a zil v domeni, ze vyprazdnenim kose jsou definitivne pryc - takze znovu smazat, coz se nekdy povede snadno (jako napr. ted), jindy se to nechce jen tak nechat.
*** Nejak mi uniklo, o jakych Windows se bavis, ale asi XP (nebo W2K). Ty prapodivny kombinace znaku jsou normalni, protoze jde o viceuzivatelsky system a kazdy ten string je SYD uzivatele. Pokud mas na kompu vic uzivatelu, bude tam vic adresaru. Ze soubory nemizi je snad jasny, dokud si kos nevysypes. Nicmene ta kombinace tam zustane, protoze oznacuje uzivatele.
Mam ted podezreni, ze si nekdo otevrel nejkej port ke me, kterej normalne ma bejt zavrenej a pres nej mi leze na komp, protoze vsechno nasvedcuje tomu, ze bych v zasade mel mit perfektne uklizino. Potiz je jen v tom, ze furt nekde ctu o tech portech, ale jeste nikdy a nikde jsem nenarazil na to, kde bych se na ne moh podivat, jak posoudit co je spravny a co ne a pripadne neopravnene otevreny porty zavrit.
*** Co normalni netstat /a na prikazovy radce? Ovsem rict, co co znamena po me nechtej, poznam jen neco. Treba iht-d01.icq.com:8080![]()
Jinak nekdo mi doporucoval misto IE Crazy Browser, prej to ma bejt strasne uzasny. Me se ovsem - po tom co jsem kde videl a zazil - zda uz jen ten nazev Crazy podezrelej. Vi o tom nekdo neco?
*** Ja bych sel do Mozilly, doma ji uspesne pouzivam. Muzou se objevit problemy s Javou, ale tu si stahni od Sunu a je to.
A co me zaujalo na tvym postu nejvic, je to opacne razeni ve slozkach! Mne to totiz dela taky a zaboha nevim proc. Zadne jine problemy nemam. Jediny co me napada, je ze to zpusobila instalace nejakyho codec packu.![]()

Odpověď s citací