zdravim,
používám šuplíky vipower doma a v práci na přenášení dat.Doma mám šuplík zapojenej s palírnou Teac na sekundaru (palírna jako master ) šuplík (slave) a práci na primaru s diskem WD 10GB. Doma mám stále disk v šuplíku . Najednou mi začala dělat ve WinXP problémy palírna.Xpečka ji vždy po startu našli jako nový HW a stále chtěli instalovat nějaký ovladače ,v systému nebyla vidět , asi po třech dnech se začala hlasit při bootování už s nějakýma paznakama ve vypisu IDE ,něco jako CD-W548;@wtpdhsyhs (disk v supliku v pohodě) .Zase v praci jsem dal jinej disk do šuplíku a co se nestalo,disk v šupliku KO a poté i disk co byl na stejný kšandě, už se při bootování nehlásí jako WD100EB ,ale jsou tam zase ty nesmysly wTs0wTq0pUr=p0sSv0p0p0p0p0p0p0 a na misto 10GB -->16GB.
S disku nelze bootovat a když jsem zkoušel DLGdiag tak mi zahlasit ,Model p0p0p0p0p0 ,S/N wT}W}QqVq0v0y4x Firm p4~0Rp4.
Má te s ním někdo nějaké zkušenosti , nebo poradťe co se s tím dá dělat,jak případně rozchodit tohoTEACa ,nebo zachranit data na disku nebo co může ty brejkule zpusobovat .Mám podezření na ty šupliky , jednou mi tohle dělal stejnej šuplik ,když jsem dal do šupliku disk ,hlasil stejny blaboly , šuplik jsem zahodil koupil novej , šlapal v pohodě a najednou tohle ..
Absolut