No takze som to zkusil s stou starou 500W suntou(tipujem na 20r),
A problem bol ze ma vcelku maly prietok vzduchu tipujem tak cca 100l/s co je asik 180CFM. Lenze nakolko som nemal adapter tak sa z nich vyuzivalo aj tak max. 50% => vykon asi ako 90CFM fucak, fakt je ze oproti mojmu Coolermasteru(40CFM) klesla teplota zo 65 na 48(25 okolie) co by zodpovedalo prietoku asi 65CFM fucaku. Teplota je z cidla na doske => treba priratat cca 20 stupnov.
Tento vykon sa da zvysit 3x lepsim vysavacom a 2x nastavcom.
Fakt je ze realne odhadujem asi tak ze by som mohol dosiahnut asi vykon pasivu Vulcano7+/7000ot./tunel cooling.
Co je sice pekne, ale stale malo![]()
Kazdopadne ked budem mat komp doma(alebo vysavac na intraku), otestujem to poriadne, a som zvedavy
![]()
2 dqdDooM:
Ono ako vetranie case je absolutna hovadina, to ti mohlo dojst.
A ked tym chladis procak, ochladis len bezprostredne okolie, grafa a vsetko dalej ako 5cm od neho ostane zerave.
Test setup :
To co mam v podpise -> 3000+/1.8Vcore/18*133
Kuri to dost, a neni to zrovna stable(zdroj chuda nevladze: 3.3V->2.9V) a na povodnom cooleri sa to vlastne neda prevadzkovat.
Ale pre lidi s vykonnejsim vysavacom(vybrat filtre) odporucam, pokial si spravia z niakej flase adapter, ako dobry test kvality pasivu, a asi najvykonnejsi kratkodoby upgrade chladenia na testy bez dodatocnych nakladov.
Kua az sa cudujem ze som sa na taku haluz dal![]()
![]()
![]()
![]()