Citace Původně odeslal P.D.
Citace Původně odeslal cox
Citace Původně odeslal P.D.
No já to nemám normálně na těch 370/309,to jen při pokusech o co největší 3dMarkové skóre,normálně běžím na těch 360/306.Ale teďka plánuju rozřezat nějaký starý chladič na CPU a nalepit jej na paměti,takže čekám že to pude ještě o něco výš.
No od toho pasivneho chladenia pameti si vela neslubuj !! Pojde to max o 5MHz aspon co mam ja skusenosti !!
No já s tím taky nemám téměř žádné zkušenosti,ale nejspíš tam na to rozřežu Heatsink z TT Vulcano 7+ ,protože zanedlouho (snad) budu přecházet na vodníka a ten chladič už nebudu potřebovat a pokud bych našel nějakého člověka který by byl schopný a ohotný udělat WB na komplet R 9500 Pro i s paměťma tak bych šel do WC grafárny.
No ja som asi tak isto ako ty. Mne tu uz stoja bloky na CPU GPU a CHIPSET ale este mi chyba par veci na dotiahnutie takze este cakam ale radsej sa nikam nenahlim, radsej som ludny ako keby som sa mal plasit a nieco posrat. A ten heatsink z V7+ by bola asi skoda narezat zvlast ked je taky drahy a efekt to nebude mat taky aby som rezal tu krasnu med, uplne staci ked narezes nejaky stary hlinkovy heatsink z PentiaPRO (a podobne). Ja si V7+ radsej nezam napriklad na take prilezitosti ked pojdem niekde z compom, tak tam nepojdem z vodnikom ale hodim tam spet vetrakove chladice. Alebo nikde nebudem chodit a V7+ predam, aspon nejaka korunka sa vrati domov
Mno ja ale nemam wb na pamete na GK mam wb len na GPU. Tak na pametiach necham tie pasivy.