No tak som zistil, ze sice VB ma 8 volieb priority, ale jeho "idle zodpoveda UD priorite, nechapem preco to predtym neslo(to asi ten UD minitor nieco nastavilPůvodně odeslal Marty
) asi to niako podeli medzi idle a normal
![]()
1. otazocka je solved:
Preco ukazovalo 100 za CPU ? - ten sprosty UD-monitor neodoslal resulty(a mal to nastavenenech ich posle).
Terajsich 220 je lepsich![]()
![]()
![]()
Ten UD-monitor je shiiiiiiiit tolko problemov a nekorektnosti co narobil, ach jaj. Som ho prave dal do prcic(som na lan, takze net mam stale a rychly)
S tymi bodmi su to pekne haluze, nechapem preco ma siet vahu az 30
a pamat tiez, ved vykon masiny s 64MB RAM+modem+AXP2.4G je neporovnatelna s niakou suntou so sice 1024RAM a na LAN, co je to za hovadinu, ved v UD ide cisto o CPUcas/vykonCPU, fakt ma nasere ked niaky puk ma P1@233 a za ten isty result dostane 5-krat viac bodov... lebo as mu masinka potrapila tyzdenchudatko moj
![]()
Aspon ako benchmark je to ok, kurenie sa vzdy zide na chladne intrakove vecery![]()
![]()
. Este keby som nemal komp pri hlave
![]()
Este nieco trochu od temy:
Co je z www.toplist... furt sa mi odtial snazi nieco nacitavat, a furt nic, ma to nebavi furt to stopovat a sledovat kedy mi to vlastne nacitalo lebo opera mi takto neukaze ze je to uz nacitane, neviete niekot nieco o tom sak uz je to peknych par dni![]()