Ahojek lidi.
V nasledujicich par:o) radcich se vam pokusim nastinit svou soucasnou situaci tykajici se mojeho Radeona 9100..
Takze zacneme od zacatku. Asi pred dvema mesicema sem si koupil Sapphire ATI Radeon 9100/250GPU/200MEM/128MB RAM/Pameti MIRA 5ns. Karta me prekvapila naprosto spicokovym obrazem a nadhernou ostrosti..:o) Rekl bych, ze jsem byl spokojen..ale jen chvili..
Prvni vec, ktera me neprijemne prekvapila byla instalace Catalistu 3.2. NA konci instalace mi to hlasilo "infsetup.exe program failed", coz byl vlastne muj prvni problem s ovladaci ATi.. Nechapal sem proc to dela.. Zkousel sem Vsechny mozne Catalisty od v 2.3, Omega drivery, ruzne dalsi..proste nic..stale stejny vysledek..
Nutno podotknout, ze hodne 3D aplykaci se stalo nestabilnimi.. At uz OpenGL nebo D3D hry.. No proste neustale padani..
Diagnostika karty naprosto selhava, at uz system vytuhne, nebo se preresetuje..
Po blizsim prozkoumani chyb prez Drwatsona sem zjistil, ze z 80% se jedna o problemy souvisejici s ovladaci.. Nejcastejsi hlasaka typu " Ati09xxx.dll OpenGl driver se pokusil o neplatny pristup do pameti" " Ci Atixxx se pokusil zapasat do pameti, ktera neexistuje..":o)
Jsem z toho trosku rozpacity..Myslel sem, ze ATI ovladace jsou v dnesni dobe uz dost vychytany, ale jak se zda neni to moc pravda..
Uznavam sice, ze Win98 jsou uz trosku mimo, ale takoveto problemy?? No stale se zamyslim, zda za vsechno nemuze treba nejaky HW..ale na GF2TI bezelo vsechno OK.. System sem uz nekolikrat natvrdo smazal a nainstaloval znovu, ovsem problemy zustaly.. Navic Radedit mi vubec nechce nacist Bios. Proste tlacitko " Current" neni aktivovano..coz je taky divny..
Doufam, ze sem vas timto dlouhym textem moc neunavil..:o)) POkud mate nejake rady ci napady co delat, napiste..
Diky Tranceman