Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Zazrak u mojho LCD? Alebo...

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Zazrak u mojho LCD? Alebo...

Tak Vam napisem, co som teraz uvidel (lepsie neuvidel) na mojom LCD. Ale zacnem pekne poporiadku. Zaciatkom decembra 2002 som si kupil LCD Hyundai L70A. V obchode som si ho dokladne poobzeral, ci nema zle pixely. Po polhodinovom studiu som nenasiel nic a zobral ho!
    Pridem domov, nechal som ho aby sa aklimatizoval. Potom som ho zapol a vsetko pohoda. Po hodine mi padli oci do praveho horneho rohu a doslo mi az zle - zly subpixel svietiaci na cerveno!! Dlho som rozmyslal, ako je to mozne ze som si toho nevsimol v obchode, ked som nan pozeral tak dlho. Jednoducho zahada.
    A dalsia zahada sa mi stala prave dnes a to presne, ked som si cital tu na fore v sekcii Monitory a niejaka debata sa tu viedla o pixelov. Mrkol som na ten moj zly a zrazu nic!!! Ja ho tam skutocne uz nemam!!! Prave idem z Nokia testu, kde som zase cely skontroloval a nikde nic.
    No je to mozne?? No asi bude!

PS: Nie nebola to niejaka spina, ktora to sposobovala, bol to normalny zly subpixel, ktory svieti na cerveno.
    Mimochodom som Happy!!!
    Blue PC = RC5-72 Power 5.3 MKeys/s

Standardní

Nechtel bych kazit tvoji radost, ale ale zase se objevi. Zkus si udelat jednobarevne pozadi na celou plochu a měň barvy od bílé až po černou.

Já měl na svém ipaqu taky špatný pixel a někdy byl vidět, jindy ne, ale vzdy se po case zase objevil. A kdyz jsem zkousel ruzné barvy tak se na nejaké vzdy nakonec ukázal. Mrch jeden.

Ale jinak na to ser, pokud to není nějak extrémě vidět, zvykneš si na to.

Zatim cau a dej vedet jak jsi dopadl v testech.

J.
    Všeho chuť

Standardní

nj, mal som ho teraz hodinu vypnuty a ked som ho zapol je tam zase! Ked tam nebol, tak som skusal Nokiu test a neobjavil sa. Nema to vpliv na zmenu farby. Mozno ked sa to zahreje potom zmizne.
    Mam si zvyknut!! Myslis ze som si za pol roka nezvykol!
    Len ma potesilo, ze dnes som ho tam nemal.

Standardní

Tak, po hodine mi zase zmizol. Bude to asi tym zahriatim na urcitu teplotu, ale zaujimave je, ze to zacalo robit az po pol roku.
    Vyskusal som aj tu tvoju techniku prepinania farieb, ale neobjavil sa. No uvidim zajtra rano, ako sa bude spravat.

Standardní

no jo no, je to s nima k nasr.....
    Všeho chuť

Standardní

Ja som bol tiez 2 tyzdne nestastny ze mam vadny pixel, az pokym som nezistil ze je to nejaka pekne zaschnuta spinka ktora velmi dobre drzala.
    Mrcha, uz som si zacinal zvykat - ale sa mi ulavilo.
    AMD AthlonXP Barton2500, EPoX 8RGA+, 2x256MB DualDDR TwinMOS PC400, MSI GeForce 4200Ti 128MB 8x, IBM120GB+WD60GB, DVD Pioneer 106S + CDRW LG 48/24/48, DataCooler Water DWC-A1, MS NaturalMultimedia keyboard, 17\"LCD Hansol750D

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Reklamácia LCD SONY HS74P X-Black
    Založil GABO v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 16.11.2006, 13:14
  2. Rozdíl mezi 17" a 19" LCD při 1280*1024 a "re
    Založil DAFER v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 18
    Poslední příspěvek: 19.03.2006, 19:06
  3. 17" lcd monitor prestigio 179 + externy tv tuner life v
    Založil rasto1 v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 31.03.2005, 12:57
  4. Pokud chcete LCD, mrkněte sem, link na supr stránky!
    Založil JardaMeloun v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 22.07.2004, 08:38
  5. Samsung 172T alebo Relisys TL-970
    Založil Nigga v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 31.12.2002, 09:40

Pravidla přispívání