Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: divné soubory na disku ve W98se

Standardní divné soubory na disku ve W98se

Mám takový problém. Ve w98se mi vznikají sami od sebe v kořenovém adresáři soubory s divnými jmény, které obsahují i divné znaky (ty jména). Jsou bez přípony a mají nulovou velikost. Když se do nich kouknu, jsou prázdné. Jdou normálně smazat. Projel jsem to AVG s posledním updatem databáze a ten nic nenašel. Mám to zkusit přeinstalovat nebo je to nějaký HW problém? Díky.

Standardní Re: divné soubory na disku ve W98se

Citace Původně odeslal DAN2
    Mám takový problém. Ve w98se mi vznikají sami od sebe v kořenovém adresáři soubory s divnými jmény, které obsahují i divné znaky (ty jména). Jsou bez přípony a mají nulovou velikost. Když se do nich kouknu, jsou prázdné. Jdou normálně smazat. Projel jsem to AVG s posledním updatem databáze a ten nic nenašel. Mám to zkusit přeinstalovat nebo je to nějaký HW problém? Díky.
    Jednoducho ak ti to nerobi ziadne problemy tak nie je co riesiet. Nechaj to tak ako to je a nic nepreinstalovavaj.

Standardní

Kazdy podobny problem treba nejako riesit, lebo pricina sa moze objavit znenazdajky a budes nahraty, ked sa nieco vazne pokasle.
    Ak mas ako, skus tam iny disk so systemom, alebo si urob pokusne druhu particiu s daj win tam. Ak to robit nebude, tak reinstall, ak ano, chyba mozno niekde v doske (radic?)
    AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava

Standardní

Toho se právě bojim. Začalo mi to dělat po tom, co jsem vyměnil GF4 440 za R9100, takže si myslim, že by to mohlo být tím. Ještě se mi do toho montuje jedna věc. Někdy, když odpojim a zpět připojim monitor mi vůbec nedetekuje pc grafiku a řve jak blázen. Musim to rozdělat, vyndat a zandat a jede to. Jindy se zase dostanu jen do nouzáku, jakmile se mi standardně ve W po spuštění přepne rozhraní do 1024*768*32/85Hz, tak mi zčerná obrazovka a je to tuhý. Teď jsem sundal všechny takty na default a zatim to jede. Jednou to na mě v nouzáku řvalo, že musim přeinstalovat catalysty, tak jsem to udělal, párkrát to restartnul a je to zatim OK, ale čas ukáže. Ještě mě napadlo, nemůže být načubená FAT? Musim provést čistou instalaci nebo stačí reinstalace W, aby se mi "obnovila" FAT?

Standardní

Citace Původně odeslal DAN2
    Ještě mě napadlo, nemůže být načubená FAT? Musim provést čistou instalaci nebo stačí reinstalace W, aby se mi "obnovila" FAT?
    Bud mas nakopnutou FAT a resi to ScanDisk nebo lepe DiscDoctor nebo nakopnuty Wokna (zkusil bych WindiwsDoctor, oboje v NU od Symantecu). Pokud by byl problem JEN ve FATce, preinstalace je IMHO zbytecna.
    Kdyz ani jedno nepomuze, zkus jeste spustit SFC a mrknout se, zda neni nakopnuta nejaka knihovna.

NOVY POCITAC: P4 3GHz HT, 2.5GB RAM (Geil), ATI X1950 Pro 256MB, DVD*RW Samsung 203, ATI TV Wonder VE, USB tuner Acer Volar Hybrid VX, DVD-ROM Toshiba M1712, 19" CRT, Iomega ZIP IDE, ADSL WiFi modem/router, backup:Microcom DeskPorte 56K, LPT: HP950, M$ Explorer 3.0 mouse, 500W Fortron BlueStorm II.
    STARY POCITAC:
    Abit BH6 v1.0(bios SS), Celer 850@952+redukce, 512MB RAM, GeForce neco, Samsung SpinPoint 160GB ATA a neco v supliku na radici Kouwell, DVD*RW LG, 17" ViewPoint 1795VCT, Microcom 10Mbit s(h)itovka, 350W Fortron, zvuk Media Forte FM tuner & Sound Galaxy Washington 16 ISA ;o)
    WORK: Dell Latitude D630

Standardní

Zkusil jsem "prezehlit" W + kompletni reisntalace catalystu + rage3d + ovládacího panelu a bylo to k prdu. Pc se tváří jako že funguje OK. ALE po instalaci catalystu jsem chtěl přepnout do 1024*768*32 a černá obrazovka mezi přepnutím se už nerozsvítila - zátuh. Restart a na druhý pokus OK - stejné jako včera. 3Dm2001 mi proběhne je car chase low detail a když to má skočit na high detail, stejný problém. jinými slovy neproběhne mi 3dm - takty všeho na default. Zkoušel jsem ho přeinstalovat a nic, když jsem ho chtěl naisntalovat zpět tak řval že tam nejsou dx8.1 ačkoliv tam byli (po reinstalaci W jsem je tam nacpal), tak jsem tam vrazil DX9 a taky nic. Takže uvidíme, při pomyšlení na reisnstalaci systému mi běhá mráz po zádech, je to práce jak na kostele. V průběhu tohohle laborování jsem snad 20x restartoval a ani jeden záhadný soubor se mi neobjevil. Mám takový tušení, že je to pozůstatek nvidie v systému.

Standardní

Bezne mi bezi disk v druhom kompe s ATI a ziaden problem. I ked je pravda, ze PowerStrip dokaze divy.
    AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Nedoléhající zadní chladič na pamětech DDR na grafice MSI FX
    Založil Nvidia fanda v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 24.12.2004, 15:45
  2. Kolik typu je RAID? (1,3,5,0,...)
    Založil Lada Zuzjak v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 07.11.2002, 09:04

Pravidla přispívání