Citace Původně odeslal juzko
Citace Původně odeslal usuall
Citace Původně odeslal OndreJ
Ako pozeram tu na fore je dost "Novomestanov". Samozrejme Floppy poznam naposledy som tam bol asi pred 3 rokmi , teraz su uz vraj prestahovany. Dokonca mozno na buduci tyzden pojdem do NM a to presne do Floppy - nieco si tam pridem vyzdvihnut.
Jezisikriste len nie Floppy, najdrahsi shop v NMnV s najmenej oxotnymi predavacmi Nemam tu firmu rad odkedy stadial poodchadzali kamosi.
Floppy je speficka firma ja, kedze som tam posobil od 96 tak viem o nej viac nez dost ale to ze su najdrahsi je blbost, ide o to ze ak si kupis navlas tie iste komponenty u inych tak ceny su skor lepsie vo Floppy to mam overene, ine firmy totiz idu s cenou dole na veciach ako MB, FDD, skrinka a pod. Preto sa zda ze podobne kompy su vo Floppy drahsie ale nezabudaj ze Floppy zarucuje 24hodinovy servis co inde nemas a to tiez nieco stoji.
No tom servise asi nieco je, ale ked som tam este za dob davno minulych daval svoj starucky comp do opravy ( kupovany vo Floppy ) tak som mal co robit aby som od Sisovskeho vymamil opravu do tyzdna...no a s cenami som si teraz nie zrovna isty, ale kedysi lacny urcite neboli ani na pomery NMnV. Teraz mozno to neviem, lebo uz v maloobchode nastastie nemusim nakupovat.