Zdravim, nevim jestli jsem psal, že už svižně taktuju. Přes chytrý prográmek HwInfo32 jsem zjistil, že jedna pamět má CL3 a druhá CL2.Po shlédnutí paměti fyzicky to tam bylo i napsané, asi nějaká špatná dodávka.Každopádně připomínám, že jsou to Apacery 256MB, 400 Mhz.
Po vyjmutí paměti s CL3 najednou šla zvedat FSB, takže jsem se dostal na stabilních 195 Mhz,(a mimochodem už funguje i RedStorm overclocking, takže když jsem nastavil agressive, turbo nebo expert, vždy to šlapalo) při multiplikátoru 11,5 (orig. je 11)(Barton ho má odblokovaný už z výroby)Nejvíc to šlapalo 13, ale to jen při 166Mhz.Po zkušenostech s paměťma jsem zjistil, že nejlepší bude koupit Kingmaxy, které by měly být stabilnější, mělo by to facha na 200 Mhz i s procesorem.Samozřejmě se to teď hodně potí.Pomůže i zvednutí voltáže ramek a procesoru.Momentálně mně to běží s tím Apacerem na stabilních (WinXP) 2100 Mhz, 195 Mhz FSB.Nejvíc jsem to měl na 2300, ale nestabilní, tak doufám, že se tam s těma Kingmaxama dostanu.Každopádně si myslím, že tento Barton je dobrá koupě za rozumnou cenu.