Citace Původně odeslal faborsky
Jeden zákazník mi reklamoval počítač s tím, že nejdou filmy. Já jsem si myslel, že je to blbost. Jenom progr. záležitost. Ale ten počítač mám doma, mám to mít zítra hotové a nevím co s tím. Je to AMD K6-3 400Mhz, 128MB DIMM, S3 Virge... Když spustím film v jakémkoliv přehrávači, tak to napíše nepovolenou opraci. Mám nainst. Codec Allinone. Zkoušel jsem snad všechno. Jinej OS, procesor (ta samá frekvence , jen jinej kus) , jiný paměti, grafiku, věechno kromě HDD,desky a zvuku. Díky za pomoc.
Ono asi bude problem kombinacii codec vs. procak, pravdepodobne pyta niake instrukcie ktore procak nema, skus ci idu divx a pod...

Ja mam K6-2+ 475MHz/32MB RAM/Win98, na notase, a vsetky filmy mi zatial isli(az na ten DSTN ), ale je pravda ze boli len mpeg/xvid/divx.

Este ma napada, skus ten procak podtaktit o 50 MHz, aspon ja mam v biose nastavene slow, lebo na 475 sa prehrieval a robil mi presne to co tebe. TOSHIBA no more

Ako posledne by som nahodil linuxy, a skusil mplayer, lebo ak on ma zly soft, tak to nie je chyba predajcu! Ozaj, a co doska - neblbne ta ?