Omyl, zkuseny prodejce ma technika, kterej pozna, ze zavada je zpusobena zakaznikem = pokud neni (respektive to neni poznat) = je evidentni ze zbytecne prodluzuje dobu reklamace.

Priklad: Po dvou mesicich provozu sou na HDD BAD sektory. Disk neni nijak mechanicky poskozen(kdyby byl, ani to neprevezmou) = zavadu nezpusobil zakaznik a je evidentne neodstranitelna. Prodejce ma x techto disku skladem, vymenou mu prijde ten stejny disk (pocitam tak do dvou az tri dnu, paac co ma skladem prodejce bude mit i dodavatel), presto necha zakaznika cekat 30 dni. Pak se ovsem nesmi divit, ze zakaznik vyuzije sve zakone pravo a pozaduje penize (vada neostranitelna = moznost odstoupit od smlouvy) a prodejci zbude disk, s cenou treba o 500Kc mensi.

BTW: Dodavatel otestuje disk uplne stejnym zpusobem jako prodejce, takze zjisti to same.

PS: docela sem se zasmal, kdyz byl jako duvod neuznani reklamace uveden elektricky pruraz. To je pokud vim duvod reklamace 90% vsech elektro vyrobku a dojde k nemu prave proto, ze vyrobek je vadny.