Takze: Pri instalacii wXP hned po prvej procedure kde si instalacia "osahava" HW a vybera sucasti, ktore budu nainstallovane ma nastat restart a dojst k samotnej instalacii. U mna, ale tento restart nenastane, okna iba napisu Starting Windows a hotovo. pritom by mali napisat ak sa nemylim "Restarting in 15 seconds or press key to restart immediately..." take nieco by tam malo byt. Skusal som instalaciu priamo bootovanim z install CD, aj z w98, aj som instalaciu dal na HDD a odtial instaloval a nic. Sformatoval som disk na jednu particiu, skusil som druhy disk, comp som podtaktoval, odmontoval Vdd mod, pamate pretestoval v GoldMemory, pamate som striedal v slotox a skusal samotny modul, vyhodil som z compu vsetky nepotrebne karty a veci, rozobral a zlozil znovu comp a nic. pritom w98 mi idu na pretaktovanom compe ako hodinky...Skusal som aj ine instalacne CD, kde bol uz nahodeny SP1 a nic, plus tento isty problem mam aj s w2k. Jedine co zostava je ze dnes skusim vymenit mobo a proc, ale xcem sa spytat ci Vas este nieco nenapada. Sorry za dlzku, ale podla mna bola nevyhnutna. Thx.