Nevite co je to za desku? jak jsem tak koukal k ECS tak by mozna mela byt jeste lepsi nez ta L7S7A2.
A pritom stojej na korunu stejne... teda aspon tam kde jsem se koukal.
bohuzel jsem nikde nesehnal specifikaci jak je mozne o/c
Nevite co je to za desku? jak jsem tak koukal k ECS tak by mozna mela byt jeste lepsi nez ta L7S7A2.
A pritom stojej na korunu stejne... teda aspon tam kde jsem se koukal.
bohuzel jsem nikde nesehnal specifikaci jak je mozne o/c
...viem, ze si tu novy, ale doska L7VTA ma chipset VIA KT400, takze sa obrat do sekcie VIA chipsety tam Ti mozno poradia
...ale podla mna je L7S7A2 lepsia volba![]()
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
daval jsem ji do kompu a otec si nestezuje zatim zadnej problem supr stable ale na OC nic moc fsb po 1mhz,nastaveni vcore v % a pametem taky muzes pridat ale menit nasobic nemuzes.........
velká bedna pod stolem s C2D a ATi....
...a to FSB je pokial sa nemylim aj tak len do 166MHzPůvodně odeslal zap
![]()
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
je do 199Původně odeslal .:::iGor:::.
![]()
...tak som to asi z recenzie na tejto strankehttp://k7jo.de/reviews/mainboards/ecs/l7vta/ zle pochopil
Das sieht wie folgt aus :
FSB : bis 165 MHz in 1 MHz-Schritten
CPU-Spannung : Default / +1,1 % / +2,3 % / und - 0,6 %
Speicherspannung : Default / -2,8 % / + 6,4 % / und + 9,8 %
100=100-132
133=133-165
166=166-199
2zap: ...njnale uz kasleme na to
je to predsa SiS forum a nie VIA forum
![]()
![]()
ak nemozes zmenit delitel na 1/6 resp aspon uzamknut PCI/AGP, tak ti je FSB199 nanic, lebo tak vysoko pretocenu PCI zbernicu takmer isto neznesu zvukovka a napr. TV karta alebo strizna, tak isto budes mat sakra velke problemy s HDD , ktory tiez nema rad pretocenu zbernicu ...Původně odeslal zap
![]()
cize ak sa chces pohybovat okolo FSB200 , tak mas len 2 moznosti : nForce2 - ten je ale neznesitelne drahy, a potom uz len SiS746
... teda je tu este diskutabilna moznost s doskou Gigabyte s KT400 , ktora vraj ma za urcitych okolnosti schopnost prenut na delite 1/6 ale bohuzial NIKTO z majitelov tejto dosky tu na fore, to v praxi nedokazal pouzit![]()
Abit NF7-S, XP1700+@2400+(10x200) 1,78V, pasiv Tt SilentTower, Sparkle 6600 +pasiv Tt Schooner, 2x512MB DDR400CL2,5 , 80GB Seagate Barracuda PATA, CDRW Teac552, DVD Teac, DVDRW NEC3520A, mod. Eurocase, mod.zdroj 400W+120cmFan, Eizo L568
no fsb okolo 200mhz je u vsech desek s kt333/400 na prd ale o to tu prece neslo nebo jo ? jinak VAXe od gigouse jsem mel doma ver 1.1 ale delicka 1/6 tam fakt neniPůvodně odeslal Marcelino
![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)