Jak jsem si vcera procital dnes jiz zamcene tema UD - united devices, myslim, ze to, co tu vsichni pisete, je zamereno take castecne proti me osobe.

Mala uvaha - ve kterem okamziku zacina podvadeni? A co to vlastne podvadeni je? Kdyz mi neco system umozni a ja vytezim vice, pak to nemusi jeste byt podvod. Potom by musel byt podvodnikem kazdy, kdo dosahl pretaktovanim vyssiho vykonu sveho PC (system to take umoznuje), ale nad tim se nikdo nepozastavi, je to preci uplne normalni, taky tady existuje soutezeni o to, komu se to podari lepe, kdo koupil lepsi board ci procesor ze serie s nejvetsi moznosti pretaktovani atd. atd. A co ten nepouzity DNS v ramci site, kdy za sit mate 100% misto nejakych 36-42 (myslim tim na Fast Ethernet)? Je to podvod? Nemyslim, kdysi jsem na to prisel, tak jsem se o to podelil.

Ondrej: pokud jsou pro tebe smerodatne jen odeslane vysledky, tak se podivej (az bude opet funkci statistika UD) na adresu http://www.grid.org/stats/members/co...=tenpenceshort. V dobe, kdy se vyhoupl takhle vysoko, prevazna vetsina tech, co meli najety desitky let CPU, rvali, at nekdo tomu cloveku odstreli pocitac. Kazdy den pridaval nejakych 3.000 - 10.000 davek a nakonec se zastavil na cca 211.000 odeslanych davkach. Tehdy byl jeho cas na davku kolem 3 sec. I v ramci Czech Republic existuje par takovych vysledku, staci si porovnat vypocetni vykon a podivat se na cas na davku a celkovy CPU time (ale to neni tak uplne presne, protoze drive byly i nektere proteiny mnohem kratsi - napr 1/2 hodiny na davku na podstatne slabsim PC apod).

V UD jedu myslim ze od 29.8.2001, mam najeto nejakych 16:334:18:40:14 CPU; 10,053 spocitanych a odeslanych davek (nektere dalsi mi z duvodu chyby UD nebyly zapocitany) no a k tomu mam 2,503,755 bodu.

Kdyz jsem odhalil, ze posilani davek bez DNS dava Net Accesss Performance 100% a protoze jsem musel obcas mit DNS spustene, mam tu jednoduchou udelavku, ktera mi bez restartu PC zmeni na karte DNS (zapne nebo vypne). Vyreseni problemu byla pro mne vyzva - a povedlo se. Stejne tak nakopirovani unit byl jen problem, ktery jsem chtel vyresit tak, aby se clovek moc nenadrel. Naucil jsem se na tom "udelatku" (mimochodem v Excelu) pracovat s prostredky site (nasdileni nenasdileneho disku na vzdalenem pocitaci vcetne hesel - detska okna W98 versus NT systemy W2k, dale kopirovani souboru pomoci UNC adresy, ...). Dnes tedy stisknu jedno tlacitko - ziskam unity k odeslani, na UD monitoru F12 a dojde k odeslani vsech vysledku, pak stisknu dalsi tlacitko a nove davky se prenesou na pocitace vymenou za puvodni resulty. Kdybych se o tuto svou praktiku nepodelil na 4U v UD, tak nikdo nic nevedel a zustalo by jen u moznych dohadu.

Preju vsem hezky den.

PS: Jedu na 13 PC systemem 24/7. 12 jich je v siti, dalsi je samostatny v jinem meste.