No, nesiel mi net ...
Citace Původně odeslal daggy
2 Mino: Ak by som mal 512 alebo až 1024 MB RAM, tak tiež by som si nenastavoval nejako drasticky veľké SWAP-ko! Ale keď máš málo RAM, musíš SWAPovať
Mne sa proste nepacilo tvoje generalizovanie
Citace Původně odeslal Pit
Proste odporucam nastavit napr. na 512MB fixne a po par tyzdnoch, ked nic nebude robit problemy, pri tom ostat. Inak zvysit. (kutilovia mozu skusit znizovat. Ja osobne pod 512MB nejdem)
Absolutne moja rec ale pre advanced usera...

Som chcel poukazat na to, ze pokial nehra niekto NOVSIE hry/robi s multimediami s 512 MB je swap iba na pritaz - lebo winy ho pouzivaju aby uvolnily pamat aj ked jej je dost a potom to zbytocne seka. Velky problem robi najma disk cache ked sa na LAN sharuje...

tych 256 MB na unreal fakt nestaci treba aspon 256+384 ale na unreal to je aj tak malo, on pyta bud 64GRAM/512DDR(a 256 Aperture) alebo 128GRAM/256DDR. Mam skusene, ked som to hral furt mi swapovalo, tak som musel hrat na nizkych detailoch, lebo sice grafa dala aj 40 fps stable, ale k tomu boli vzdy zo 2 seky/sec. kvoli disku...

Inac na hranie je niekedy dolezitejsia systemova ram ako ta na grafe, najma prechod 265->512 je casto drasticky citit.

Added:
Ale zasa unreal fakt zere vela ramky... apropo na mafiu a strategie som zabudol.
Som myslel bezne gamesy akoze rok stare, lebo na nove ziadny swap nepomoze