Výsledky 1 až 15 z 15

Téma: Digital Doc 5

Standardní Digital Doc 5

Na NETu mne zaujal tenhle pristrojek, ktery meri teploty az na 8 mistech ve skrini a podle teploty zapina / vypina az 8 ventilatoru. Recenze je treba na: http://www.modthebox.com/review144_1.html Co si o tom myslite?

Vim, ze plno lidi si samo udelalo ruzny udelatka, ktery to umi taky, ale mne zajima prave tenhle pristroj - mate ho nekdo? Koupili jste ho nekdo? Planujete si ho nekdo koupit?

Stoji v USA zasilkovych obchodech nejlepe asi 38 USD, v Nemeckych asi 69 EUR a u nas to prodava TNTRADE za skoro 5-nasobek (neco nad 5000 Kc). Mate nekdo tip, jestli by se to dalo koupit nekde u nas levneji, nebo tip na nejakej dobrej USA zasilkovej obchod, kterej posila i do CR?

Diky za nazory.

Standardní

Já ho mám doma a za ty prachy to nestojí.
    Intel Core2 Duo E6600 2,4GHz¦ Gigabyte GA-965P-DQ6 ¦ Corsair DIMM 2048MB DDR II 800MHz Twin2X2048-6400C4PRO Dual ¦ MSI NX7800GTX-VT2D256E ¦ 1x Seagate Barracuda 7200.10 ¦ 2x WDC 400YR SATA ¦ Zalman CNPS9500 LED

Standardní Odkud?

A kdes ho koupil? Za kolik? Je mi jasny, ze za tech 5000 Kc co ho prodavaj u nas nestoji, ale za tech 38 dolaru (=1000 Kc) by mi asi stal ...

Standardní

To dajte dajaku linku kde a za kolko sa to da zohnat
    PC STORM

Standardní

jo.. kdes ho sehnal me se libi
    Pašák erda.

Standardní Kde koupit?

Treba tady:
    http://www.directron.com/doc5.html

za 38 USD ... nebo v cernym draz ... jinde je to za 38 USD i v cerny verzi, ale tam rikaji, ze mimo USA nic neposilaji ... zatimco tihle rikaji, ze mimo USA sice neposilaji, ale pokud nekdo moooc chce, tak mu spocitaj postovne a muze si to nechat poslat ...

Standardní Proc se ptam ...

Taky se ptam proto, ze si to chci URCITE poridit ...

Kdyz by se to dalo nekde u nas sehnat tak za 1500 Kc, bylo by to super ... kdyz by to bylo u nas akorat za tech 5000 Kc, tak si to budu chtit nechat poslat z USA ... A rad bych zjistil, jestli to uz nekdo udelal a jaky s tim mel zkusenosti ...

Standardní Re: Kde koupit?

Citace Původně odeslal Diabolique
    Treba tady:

za 38 USD ... nebo v cernym draz ... jinde je to za 38 USD i v cerny verzi, ale tam rikaji, ze mimo USA nic neposilaji ... zatimco tihle rikaji, ze mimo USA sice neposilaji, ale pokud nekdo moooc chce, tak mu spocitaj postovne a muze si to nechat poslat ...
    tys ho obednaval z ameríky
    Pašák erda.

Standardní Jeste ne

Jeste ne, ale jestli ho nesezenu u nas, rad bych si to objednal ...

Standardní Re: Digital Doc 5

Citace Původně odeslal Diabolique
    Na NETu mne zaujal tenhle pristrojek, ktery meri teploty az na 8 mistech ve skrini a podle teploty zapina / vypina az 8 ventilatoru. Recenze je treba na: http://www.modthebox.com/review144_1.html Co si o tom myslite?

Vim, ze plno lidi si samo udelalo ruzny udelatka, ktery to umi taky, ale mne zajima prave tenhle pristroj - mate ho nekdo? Koupili jste ho nekdo? Planujete si ho nekdo koupit?

Stoji v USA zasilkovych obchodech nejlepe asi 38 USD, v Nemeckych asi 69 EUR a u nas to prodava TNTRADE za skoro 5-nasobek (neco nad 5000 Kc). Mate nekdo tip, jestli by se to dalo koupit nekde u nas levneji, nebo tip na nejakej dobrej USA zasilkovej obchod, kterej posila i do CR?

Diky za nazory.
    Co jsem o nem precet spoustu recenzi, tak ty vetraky umi jen vypnouta zapnout, a nelze nastavit teplotni hysterezi zapinani/vypinani,
    takze pri to bude u prahove teploty chaoticky stale zapinat vypinat

Standardní Ja taky

Ja jsem taky precetl spoustu recenzi a stezovali si tam, ze to ma jenom zapnuto / vypnuto, ale neni tam zadna regulace ... ale mne se tam libi to mereni teplot na 8 mistech ...

Ale to s tim zapinanim a vypinanim v rovnovaznych stavech mne nenapadlo

Dobrý den,
    mám zájem o Digital Doc 5, máte zkušenosti s obchodem Directron?

Nepodařilo se mi najít obchod, kde by jej posílali do EU. A cenu okolo 38USD + poštovné. Ideálně kdaby bylo možné platit přes PayPal. TNTrade ho má za 3000Kc a to za něj dát nemohu.

Budu rád, když mi poradíte.

Ještě bych potřeboval
    Evercool Extended Cooling System Kit ECS-01, Keep Fans Running After Computer Shuts Off, Retail Box
    http://www.directron.com/extendedcl.html

Přeji pěkný den.
    Naposledy upravil ondra_v; 20.11.2007 v 21:04.

Member Avatar uživatele Tanya
    Věk
    37
    Vliv
    252

tak vytahovat 4 a pol roka stary thread je sila Oni casto do EU neposielaju kvoli clam a takym veciam, lebo to nemaju zahrnute v cene a do postovneho to dat nemozu. Preto to skor skus najst na ebayi, tam je PayPal samozrejmost, ale postovne a balne do Europy moze byt aj 40usd (ja som tak posielal digitalny fotak z USA do Bieloruska)
    I am so good!
    FujitsuSiemes Amilo Pi1505 | T1350 | 1536MB RAM | 80GB HDD | 15.4" 1280x800 | WinXP MC

Všem přeji úspěšný a šťastný nový rok.

Již mám doma Digital Doc 5 celkem to stálo 89USD.
    Poraďte mi prosím, jak nastavit DigitalDoc5, aby při zapínaní větráků přestal pípat. (vypnout pípání) Ideálně aby pípal pouze pokud by nastala chyba.
    Nyní musím na něm zmáčknout nějaké tlačítko, pak přestane, potřeboval bych, aby pípap při zapnutí vůbec nezačal. Pročítal jsem si manuál, ale nenašel jsem to tam.

Standardní Re: Kde koupit?

Citace Původně odeslal Diabolique Zobrazit příspěvek
    Treba tady:

no tuto webku pozrem a keby to bolo aj za 2000 s zaslaním tak ešte to prežijem mate pravdu 5 je moc a potom už len radosť na to pozerať ale zase dokým to kúpim aj klesne cena chýbajú my dôležitejšie veci. na druhý pc

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Dolby Digital LIVE
    Založil Zdenek Dubnicky v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 18
    Poslední příspěvek: 29.11.2005, 18:41
  2. SoundStorm a digital out pres coax
    Založil wEnC v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 31.08.2004, 17:59
  3. Sumici Nforce-vyresi to urcite koupe digital dekoderu?
    Založil Vlask v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 27.02.2004, 13:50
  4. Problem s Audigy2 a Inspire 5.1 digital 5500
    Založil markro v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 03.09.2003, 15:36
  5. Alternativni digital out na Audigy
    Založil Lukas T. v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 10.06.2003, 13:33

Pravidla přispívání