a co tahle??
http://computer-4you.at/d_case207_Ca...18_ATX1206.htm
a ty tvoje LionLi tam maj taky a za rozumnejsi cenu nebo ne?
a co tahle??
http://computer-4you.at/d_case207_Ca...18_ATX1206.htm
a ty tvoje LionLi tam maj taky a za rozumnejsi cenu nebo ne?
X2-4850e(2,5Ghz@1,0Ghz:1,15V@0,85V),GB 780G (HD 3200 IGP), 4GB DDR2 880, 500GB SATAII(AAKS), SH-S203D DVD-RW, Antec 3480....
------------------------------------------------------------------------------
IBM T40
Frontiery z BGSka su velmi dobre !!
Pacit sa musi v prvom rade Tebe. Mne sa lubi dizjnovo G-15 (novy model). Ale to je dizajn, vnutro maju vacsinou aj tak rovnake - nic extra, a na tom tiez dost zavisi (aspon mne ano).
Inak Chiefy v Libre nic proti, dobra skrina, ale ked kukas v Agem po hentych caseoch tak Ti ide asi aj o cenu, a potom nie kazdemu vyhovuju dvierka aby sa dostal k mechanikam. To uz by som radsej v Libre zobral case Enermax Titan thunder black, ma uz bocne okno, osvetlenie skrine, total bezskrutkova, plac na milion vetrakov, serverovsky dizajn a pristup aspon k 1 mechanike 5,25 a 3,5. Alebo sa tam mrkni na NeonLight, solidna cena a za mierny priplatok aj teplomer CPU. inak ak si z Blavy skoc sa mrknut do Emsonicu, kam sa hrabe Agem (myslim v pocte typov na sklade), a zbehni aj do toho BGSu, momentalne maju vselijake nove modely (rozne blikajuce a svietiace skrine za dobre ceny, aj niektore kolotoce su slabsie osvetlene.
AMD AthlonXP Barton2500, EPoX 8RGA+, 2x256MB DualDDR TwinMOS PC400, MSI GeForce 4200Ti 128MB 8x, IBM120GB+WD60GB, DVD Pioneer 106S + CDRW LG 48/24/48, DataCooler Water DWC-A1, MS NaturalMultimedia keyboard, 17\"LCD Hansol750D
http://www.mujweb.cz/www/stano2/tower000.htm
vyčerpávojící info o chieftec
Pašák erda.
No asi ta schladim,
ale nekupuj si ani jednu z tych "peknych case-ov"
ja som tak spravil a tu su vysledky
mal som prdtym stary eurocase a bol lepsi
kupil som si epoxa 8K5A2+ a prve rozcarovanie
ak tam je doska neobsadim spodne dve pozicie mechanikami
ked chces vytiahnut hardisk musis vytiahnut pamate
najvacsi problem bolo namontovat tak flopy aby brala diskety, trvalo mi to dlhsie ako poskladanie kompu
s tymi istymi komponentami o 5 stupnov viac v skrini ako v starej eurocase
strasne hlucny zdroj
vysledok
NEKUPOVAT!!!
vyzeraju pekne ale funkcne su naho.v.no.
Modrý delfín
|Epox 8K5A2+ |AMD Athlon XP AGOIA 1600+@166x10|Chieftec BlueDragon + |Enermax EG465AX-VE FMA |Sapphire Radeon 9100 64MB passive |Apacer 333 CL 2.5 512 MB RAM|Maxtor DiaMaxPlus 9 80 GB 8 MB Cache|Seagate Barracuda V 80 GB|DVD Toshiba SD-M 1612 |DVD-RW LG 4163B A101 |SB Audigy FireWire |Aver TV| |17" Fujitsu-Siemens 1024x768@100Hz Net: |RoburNet| Web: www.mepoforum.sk - Fórum pre medzinárodnú politiku
Nemůžeš takhle generalizovatPůvodně odeslal vuaras
![]()
to bylo na toho chiefeteca?Původně odeslal vuaras
Pašák erda.
Původně odeslal eraser
já to opravil
- mrkni na poslední řádek
![]()
no dobře ale není to na čífa , že ne, řekni že nePůvodně odeslal Unz
Pašák erda.
lolPůvodně odeslal eraser
To co psal on ne,,, to co jsem napsal já ano
![]()
jo a copak máš ty tak nádherného z´že se ti pan číftek nelíbí , no!!!
Pašák erda.
To co mám já se ti ani nesniloPůvodně odeslal eraser
![]()
![]()
to ne něco za litr včetně 250W zdroje vid, hele me se taky pan ciftek nelibil do doby nez jsem ho videl v realu, na obrazku to kolikrat vypada jako nejaky hnus (sprominutim pana cifteka)Původně odeslal Unz
viz muj obrazek, pekna kysnicka to jest
Pašák erda.
viděl jsem Chiefa v reálu asi tak není to žádný krasavec ( alespoň mě se tak zdá) ,,, já mám tuto skříňku ale celou v černém - anich bych chiefa nechtěl (neříkám to ze závisti atdPůvodně odeslal eraser
) ale prostě musím mít nastole to co se mi líbí
a na co budu je ště doufám roky koukat
![]()
![]()
pěkná, ale já chci hlavně tu funkčnost, jak si zminoval vise a tu plni pan číftek na stoprdo
Pašák erda.
JJ souhlasímPůvodně odeslal eraser
![]()
samozrejme ze to nebolo na toho chiefteca
ale na tie pekne skrine MS industrial co maju v ageme
posledne upravy
vyrezany otvor dozadu kde bola predpriprava na vetrak
ale hlavne vyrezanie otvoru do zdroja zospodu
primontovanie vetraku 8x8 zospodu zdroja a jeho zapojenie do serie
vysledok: pocitac o 50 percent tichsi
ale priestorovo rozvrhnuty case je strasny
neda sa tam dat suflik ak je uz obasdena cd rom a cdrw
dalsie dve pozicie sa nedaju obsadit
Modrý delfín
|Epox 8K5A2+ |AMD Athlon XP AGOIA 1600+@166x10|Chieftec BlueDragon + |Enermax EG465AX-VE FMA |Sapphire Radeon 9100 64MB passive |Apacer 333 CL 2.5 512 MB RAM|Maxtor DiaMaxPlus 9 80 GB 8 MB Cache|Seagate Barracuda V 80 GB|DVD Toshiba SD-M 1612 |DVD-RW LG 4163B A101 |SB Audigy FireWire |Aver TV| |17" Fujitsu-Siemens 1024x768@100Hz Net: |RoburNet| Web: www.mepoforum.sk - Fórum pre medzinárodnú politiku
pocuj vkasi sa na to kup si obcajny velky case a uprav si ho doma v a bude proste cool a budes mat z toho radost![]()
ked ide o case tak v jednoduchosti je krasa
![]()
.....nejake pc :)
SL@VE
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)