Geeforsku3Ti (128MB) po nejakem koumani sem dospel k zaveru ze pretakt pameti u moji karty nema vyznam(5ns Samsung-550Mhz) a taxem upravil chlazeni karty...na karte sem uz predtim mel pasiv z kaufu za 150+-(pisou celeron do 600Mhz)...ale ten jak bylo citet nestacil..po rozmesleni co tam dam jestli( pasiv z COOLER MASTERU 6G31C-01(pisou do 2200+ ,nebo pasivu od TITANU(turbina polozena na bok po stranach 2X60mm vetrak puvodne na P4 do 2,4Ghz) nebo pasiv z SPIRE SkiveStream 5R265B1H3T( do 2600+) rozhodoval sem se mezi titanem(vzhled) a Spire...ucelnost ale nakonec sem vybral spire(k vuli vysce.. ) protoze po prirovnani Turbiny TITANU sem zistil ze dlasi 4PCI by byli vtahu kdesto u spire jen 3... upravva "spodku" pasivu byla nutna jelikoz se nemel sanci vlezt na kartu....omeril sem si to ze vsech stran a z jedne strany(odsponu ubrousil 0,5X0,5CM rozbušovačkou...,zarovnal rohy prilepil na kartu zpusobem pasta+do rohu vterinak...nacpal do kompu a skusil taktit... zastavil sem se na 290MHz(bez Vcore moddu) a spustil 3Dmark2003... po nejke bobe.. cca Raggtrol ci jak se to jmenuje sem zavjetril jakysi "smrad"skočim do casu,šahnu na pasiv
jeste tedka sem mi spatne pise jak sem mi obtiskl do ukazovacku..tak hned vyp.. a nandal sem tam malinky aktiv(50X50) bohuzel jiny sem po ruce nemel...zapl PC a nechal na 290\550 pri cemz projel 3Dmark2003 bez problemu...a pasiv jakš takš vlažny...
(cela uprava me stala cca 25,-) protoze pasiv sem kupil u nas na elektroburze za zminenych 25,- a ostatni matroš je "co dům dal" takze zasem sem posunul hranice pretaktu moji karty a myslim ze by stalo vyskouset opet nejaky trik s pajkou(ltery sem jeste na teto karte neskousel....)