Citace Původně odeslal Milx
Citace Původně odeslal Martin G.
Citace Původně odeslal dmx1
Kdo chce opravdu dokonaly obraz a [mimo jine "dokonalou cenu"] tak Sony X72 jakozto 17" nebo X82 "18 ...

Doporucuju ...
To uz jsem taky videl a tako moc hezky, ale radsi bych mel 18" nez 17" za stejny penize.

Dal jsem si limit nekde kolem 15k bez dane a chcu jej udrzet

No já ti nevím, on je to sice rozdíl pár klacků a zdá se to naráz docela hodně, ale když koukám co nabídne buď ten Acer 922 nebo teď to NEOVO K-19 které je o dost papírově lepší a které zatím nikde nemá na oficiál. webu tech. popis v PDFku, tak si myslím že není co řešit. Navíc mě dost zajímá, co chceš za 15k bez koupit za 18-19tku s DVI a kontrastem 500 až 600:1??
Zatim se koukal hlavne na 15" LCD, protoze tech prodame nejvic. Docela se mi LCD Benq, ale bohuzel se jim moc nepovedl design vyssich modelu
Nejsem si jistej jestli potrebuju DVI. Treba u Sony X72 se kolegovi zdal obraz pres DVI horsi nez na klasice.
19" uz nechcu, protoze mi staci rozliseni 1280x1024 a vyssi se uz nelibi. Mam ti nakoukany, taky se mi doma uz par CRT 21" vystridalo.

Na to Neovo se podivam. Sem to vozi jen Levi? Radsi bych sel do neceho, co dela Karma nebo ATC.