kde zvětšit u XP virtuální paměť![]()
kde zvětšit u XP virtuální paměť![]()
Start / Control panel / System / Advanced / Performance / Advanced / Change
Velmi drahý vysokofrekvenční ohřívač okolního vzduchu.
Pokud mate disk rozdeleny na dva a vice oddilu, doporucuji dat swap na ten oddil, kde nemate Windows, pak defragmentovat oddil s windows a nakonec umistit swap zpet na oddil s Windows. A az budete nastavovat velikost, nastavte horni i dolni mez na nejakou SHODNOU rozumnou hodnotu, pres kterou Vas system nepujde a mate zaruceno, ze se Vam nebude swap fragmentovat.
odpoved uz padla , ja mam ale dotaz : proc zvetsovat u XP virtualni pamet?
i3-2120 + intel Deer Flat (P67) + 8 GB DDR3 1333 + Radeon HD 6850 + Crucial M4 + WDC WD5002ABYS + Seasonic G-550 + Redstar U-703; w7 Pro x64
CS:S, CATIA V5, PRO/E
Pokud mate napriklad malo operacni pameti a chcete mit spusteno vice programku najednou. Windows Vam totiz nastavi nejakou max. hodnotu, o ktere se domnivaji, ze by mohla stacit. Pokud Vam ale dojde swap, potrebujete tuto hranici zvetsit. Sice castym pristupem na disk, se Vam system zpomali, ale je to lepsi nez nic.Původně odeslal ra
jo jasne - nevim kolik si nastavi samy XP na systemu s rekneme malou pameti (treba 96MB a min) , muj dotaz byl myslenej jakoze proc zvedat velikost swapu u systemu s pameti dostatecnou / a nevim kolik ramky ma SLAVIA PRAHA FOREVER/
i3-2120 + intel Deer Flat (P67) + 8 GB DDR3 1333 + Radeon HD 6850 + Crucial M4 + WDC WD5002ABYS + Seasonic G-550 + Redstar U-703; w7 Pro x64
CS:S, CATIA V5, PRO/E
já mám dostatečnou pamět 256 a 128 ale dole mi napsali že si ji mám zvětšit že už nestačí všechno nabíhalo pomalu
No ono dost zalezi, kolik ty RAM mate. Pak taky zalezi, co vsechno budete chtit mit spusteno najednou. Takze neexistuje jedina "the best of " hodnota.Původně odeslal Odar
nastaví se ti 240MB operačníPůvodně odeslal ra
Pašák erda.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)