Prodavame pocitace, takze mi projde rukama "peknych par" monitoru. Od AOC snad jedine 7A+ ostatni jsou smejdy.
Q790 (F790 - stejna obrazovka - jiny plast) je docela pekny - koukam na nej - ale vzhledem k tomu, ze sem se minulej tyden doma koukal na nejakou 15" LCD je ten "akvarko" efekt pro me docela viditelnej. Ovsem nedokazu posoudit jak to bude pusobit na nekoho, kdo ma nakoukanej normalni CRT monitor.
Velmi dobre jsou CRT LG s obrazovkou Flatron. Cena by u nich mela byt taky prijemna a obraz byl na vsech monitorech, co sem videl, perfektne ostry a obrazovka je "PLOCHA" i uvnitr. VO cena za nejlevnejsi 17" (F700B) se pohybuje kolem 4000 Kč, takže na krámě kolem 5500 i s daní. Ten typ má sice jen 1024x768@85 Hz (na ATI 90 Hz), ale obraz je i tak perfektně stabilní a mě subjektivně přišel příjemnější než na Q790 1024x768@100 Hz.
vozi si je ATCOMP, takže info na jejich stránkách. Sami jej mají v ceníku za 5631 s DPH, takže o pseudo VO ala Bohemka aspon bude snad jeste levnejsi.
Jinak vrele doporucuju LCD - oproti CRT mnohem lepsi a prijemnejsi obraz navic ta uspora mista elektricke energie je taky vyznamna!
Pokud si chces pocist o repasech zkus moje prispevky v sekci monitory.