Tak bych chtěl poděkovat za radu „AjsTi“ již se mě to povedlo mám AVI v DivX a k tomu dvě zvukové stopy a funguje to úplně skvěle.

Jinak k tomu XVID – podle mě je to jeden z nejhorších kodeků co je! Kvalita atd. bych řekl že není špatná je totožná s DivX takže se tím jedině komplikuje situace na trhu protože přibyl další formát a musím instalovat další kodek a tím si zasírat PC zbytečnostma a občas ho navíc aktualizovat, a proč? Vždyť už to samé vlastně existovalo. Navíc s ním mám jedině špatné zkušenosti vzhledem s kompatibilitou. Mám několik filmů v Xvid který mě hrajou a u kamarádova nějaké z toho hrajou a nějaké ne a nikdo neví proč, přitom máme oba stejnou verzi kodeku (poslední) jen jiný OS. Nedávno jsem si přinesl film 8mile v Xvidu a doma mě vůbec nehraje v Bsplayeru mam jen čáry, Ve windows mediaplayeru mam zase obraz zrcadlově a vzhůru nohama, DivX player ho zase přehraje ale bez titulků atd. takže mě to prostě nehraje tak aby se nato dalo koukat. V práci s tím stejným kodekem to pro změnu hraje a to s jakýmkoliv přehrávačem proč?. Takže z mé zkušenosti co počítač to problém, všude se to chová jinak. S DivX jsem nikdy takové problémy neměl a to mě toho něco proběhlo rukama.

Fuck XVID!