2Carlos: Koukám,že ty jsi asi sežral všechen rozum
K těm děma video stopám >>>bylo to u filmu Planeta opic.Normálně jsem to ripnul z DVD a ve videu se občas objevoval (problikával) malej čtvereček,kde byl buď režisér nebo herec,... a něco tam vykládali.Pak to zase zmizelo a šel jen normálně film.Když jsem tohle otevřel ve FlasKMpegu,tak mi to dalo na výběr,kterou z těch stop chci převést.Když jsem ale to samý udělal ve VirtualDubu,tak se to tam objevovalo i po převedení,což se u FlaskMpegu nestalo!!!

Nevim,co máš proti FlaskMpegu.Já v něm převedl sice teprve 10 filmů,ale s jejich kvalitou jsem naprosto spokojen!Když jsem se snažil převést jakýkoliv z těch DVD v DVD2AVI>>>tak výsledkem byl opravdovej SHIT!
Navíc FlaskMpeg pracuje rychleji než VD To jsem si osobně vyzkoušel!

K tomu filtru s logem>>>chci to pro vlastní video,co si udělám!!!Takže urážej si koho chceš.Jsi snad tak najivní,že sis myslel,že tam chci dát moje jméno s adresou

Další věc>>>nechápu jak můžeš psát,že DivX5.x je totální hnus.Podle mě jsou s XviDem naprosto srovantelný.Kdyby nebyl XviD rychlejší ,tak používám DivX :P
Chápu,že chceš bejt zajímavej a ten nechytřejší

Tímto vyzívám ostatní,co už "pár" filmů ripnuli,aby se vyjádřili ke kvalitě XviD versus DivX>>>posuzujte ale pouze podle kvality a ne podle toho ,že XviD je zadarmo>>>i když musim říct, že mě je to taky SIMPATICKý