Citace Původně odeslal Maaarty
Citace Původně odeslal Lukas L.
Maaarty - prosimte - promin, ale cetl jsi co sem psal a co mam napsano na tech strankach
1) mluvil jsem o te desce ke k6 tvyho kamose, o tvym solteku sem nic nerikal
2) ty obrazky ze sandry jsou z iTXka, bohuzel z MVP3 jsou vysledky podobny (nemam cas se moc hrabat v PCI registrech) -> jenze to jsem psal, ze pametova propustnost je na prd....
ale ja nevim co ty porad resisis....v kazdym pripade je k6-2 minulost, proti dnesnim CPU je to smejd...ale ve svoji dobe tu bylo dost pro (i proti) koupi...to ze tu uz jsou lepsi a levnejsi CPU je i zasluhou takovejch jako je k6-2...
jinak no comment
... hele uz to nebudem resit jo

... ale musim jeste rict, ze o soltekovi jsem vubec nemluvil - mluvil jsem o ty qdi ... neni to zadnej zazrak, ale kdyz vis jak na ni, tak je hodne v pohode ... vytunenim pres wpcredit zvednu propustnost pameti na trojnasobek
Pretaktovany pci mi moc nevoni => 133MHz je pro me jasna volba, coz ta deska dava krasne s pomerem fsb/pci = 1/4 ... vic od ni nechci
takteni tulene zustalo na 133MHz schvalne ... jinak v klidku funguje i na 144MHz a vic uz je zbytecne moc na pci
na QDI jsem dal celera 566 v pohode na 850....mozna sel lip nez na tom asusu, co mam ted...