Takze (snad)naposledy a pre uplne nechapavych(to ako mna) -TBred 1700+revB0.(to co mam v podpise) je odomknuty pre standartnu sadu nasobicov(od nevidim po 12.5x )? V tom pripade nemusim nic odomykat-aj tak mi to (aj kvoli pamatiam) nepuojde vyssie nez tesne nad 2GHz.

K dratovaniu- si mozno mal zly kontakt...jeden z fora mal napad s tym spojom pomocou druoteneho prepoja vlozeneho do dutiniek patice - potom sa vlozi procik a zacvakne sa poistka(ale to si urcite cital),tam by mal byt kontakt vzhladom na ten pritlak 100%-urcite lepsi,nez prepojenie druotom a izolepou,resp. omotanim-a aj menej pracne.

Este ma napadlo- to s tym nabehnutim WIN XP do modrych okien a chybovych hlasok- takto sa mi sprava comp aj pri pouziti Cachem(optimalizacia cache,RAM...),ked "optimalizujem" cache-ale tomu moc nerozumiem-musel by som si nastavenie znova prejst-ja som isiel podla wizardu ....Ked mi takto skonci,uz nejde normalne nabehnut a musim v nudzovom rezime vratit pociatocne nastavenia Cachem..
To spominam preto,ze WIN XP mozno naozaj niekde uklada konfiguraciu pri instalacii a ked pretaktujem ,tak mozno si porovna tu aktualnu conf. s tou instalacnou.To su ovsem len moje fantasmagorie-aj tak to patri na ine forum.