Citace Původně odeslal Lukas L.
BTW Maaarty - nic proti tobe - ale kdyz si vezmes k tomu svymu Tulenatku shit desku (a tim myslim opravdu shit...kvalita jako to co se prodavalo za dob S7 jako super low end) tak ho taky moc nenataktujes...
imho 475 ? (to je 5x95) - tak to se vubec nedivim se to moc nejde ...to je dtto jako 533. Kdezto treba 550 nejde taktit, protoze to je max model ...
anyway - stabilita systemu neni jenom CPU, zalezi taky na MB, RAM, VGA,...takze co,ze to mel kamos za desku (BTW v ty dobe se taky dost hralo na revize stejnyho modelu..)
chacha ... moc to neres

ad deska - je to sice shit, ale ty se mi do ni moc nemontuj ... svoji sluzbu k Tulenovi dela - ma agp2x, ata66 a 133FSB da v pohodicce vejs jde taky, ale BOX chladic moc nechladi
Jsem s Tulenem 1100 na 11x133 max spokojenej a nemam pretoceny PCI ani o megahhertz (na 144 jde taky v pohode ) ... vykon cpu je trosicku vetsi nez xp1600+ a jediny co nestiha je pametova propustnost... mam na tom 1000MB/s (fyzicky je maximum 1072MB/s) a to je podle me dostacujici

ad your pc & shit board - na tvejch strankach jsem koukal na tvoji pametovou propustnost ... uchvatny cisla INT alu/ram bandwidth .... 83MB/s ...... hmmmmm muj cel300@450 delal 145MB/s a to pred upravou wpcreditem - takze az udelas neco s tou tvoji kalkulackou, tak mi buzeruj comp.
Stejne mi momentalne lezi Tual na skrini (nez vymyslim co s nim udelam) a jedu na tom XPcku