BTW Maaarty - nic proti tobe - ale kdyz si vezmes k tomu svymu Tulenatku shit desku (a tim myslim opravdu shit...kvalita jako to co se prodavalo za dob S7 jako super low end) tak ho taky moc nenataktujes...
imho 475 ? (to je 5x95) - tak to se vubec nedivim se to moc nejde ...to je dtto jako 533. Kdezto treba 550 nejde taktit, protoze to je max model ...
anyway - stabilita systemu neni jenom CPU, zalezi taky na MB, RAM, VGA,...takze co,ze to mel kamos za desku (BTW v ty dobe se taky dost hralo na revize stejnyho modelu..)

BTW jen poznamku - deska PCChips M571 (myslim) s TXPro II...ma v sobe MII 333 a ma CPU PnP - rozpozna CPU jako MII 150, ma tak nehorazne prasacky udelany dimm sloty,....a je to relativne nova deska - 99 === priklad shitu
muj starej asus txp4 s iTX - uplne v pohode, ani se prakticky necukal pri osazeni K6-2, ktera ma za vyssi wataz nez bylo na ty desce uvazovano, prakticky s beta biosem, chipset taktovatelnej na max co to dalo...no skoda jen, ze je to bAT a ze nema AGP a lepsi podporu SDRAM...===ale jinak super deska, zhruba 97/98

v podstate stejna platforma, ale neporovnatelny vlastnosti....musis se proste koukat dal nez jen na CPU...
btw k6-2 maji dostatecnej vykon na vecinu uzivatelskych veci (divx, office, vdub, ...) i na hry ...bohuzel maji velmi slaby FPU (coz lze kompenzovat vykonem v aplikacich upravenuch pro 3dnow! - a to HODNE) a pametova propustnost je taky trosku horsi (taky lze kompenzovat pomoci vhodneho nastaveni write allocate a write combine - na afektovane adresy LFB VGA).. jinak vetsina Socket7 desek nepocita s K6-2 - takze je potreba ladit chipset (wcpredit), co se tyka Super Socket 7 desek i tam lze najit vykonostni rezervy + update biosu...

jeste k updatu biosu + s7 ==> nejnovejsi nemusi znamenat nejlepsi...

btw podivej se na http://www.cpudatabase.com/ na K6-2 475 a treba 450....