Citace Původně odeslal tombianski
Citace Původně odeslal Maaarty
Mam FRN2-L a xp1700+ .... max FSB na tej moji desce je 219 MHz (pri 1.6V 1.7 a 1.8 nepomuze ani o megahertz )

Jinak je to moc dobrej board ... nenasel jsem na ni jedinou chybicku

ad teplota - ten pridanej programek ukazuje vse OK, ale ve Speedfanu 4.08 ukazuje tech teplot strasne moc .... ta nejvyssi je AntiBurn Shield by Soltek - je to ta teplota co spravuje chip LM90 ... tu moc neres vypada hruzostrasne, ale rid se tou co ridi Winbond W83627HF - ta nejvyssi je ta co jinak ukazuje ten monitor primo od Solteka ... to je podle me teplota DIE, ktera se jinym ukazuje na Epoxech, ale nevim
K FSB max 219 : Pokud nepomůže zvednout voltáž tak tipuju že došel dech pamětem.
K teplotě z jadra : ta je daleko důležitější než všechny ostatní. Mimochodem je to podle mně největší výhoda toho solteku oproti jiným deskám. Řekl bych že by neměla jít přes 70°C (tím nemyslím nesměla max je tuším 85).
jj ... ja samozrejme chapu, ze nejdulezitejsi je ta teplota z jadra (ja jsem rad, ze tam je ) ... psal jsem to jenom proto, aby se nelekl, az uvidi teplotu pres 60° a pritom vsude tady na foru vidi teploty kolem 50° na full load

ja jsem mel v tom jadre pri 1,8V a 2400MHz teplotu asi 73°C (ta referencni srovnatelna teplota byla 62°C) ... v BIOSU jsem si nastavil Anti Burn Shield radsi uz an 75°C ... chybely 2 stupne,ale v pohode to drzelo