Citace Původně odeslal hr
2 toxic: ja by som taky zdroj tiez nekupoval lenze veci sa mali tak ze ten stary zdroj co som mal likvidoval disky jeden za druhym a na reklamacnom som uz vyzeral ako *** ked som behom 2 mesiacov odrovnal 3 disky tak som to povedal fotrovi ktory mi bol ochotny zaplatit novy zdroj ale dal si podmienku ze to musi byt u firmy ktoru on urci. U tej firmy on spravil zakazky za dost velke prachy a ten zdroj ziskal za 1300 Sk cisto novy od sefa spolocnosti. darovanemu konovi som teda na zuby nepozeral a samozrejme som ho zobral. tuto dosku som kupil v dobe jej vydania a stala ma 7.5 litra sk a keby som chcel teraz nieco nove nebolo by to asi o moc lacnejsie a to ani nehovorim o vymene pameti. otazne je ake navysenie vykonu mi da nova doska s ddr pamatami.
Tak s vykonom - DDR su pomaly lacnejsie ako SDR a pamatova priepustnost je o dacom uplne inom. Nova doska zas 7.500Sk nestoji. Ja som kupoval novu asi pred troma mesiacmi.
Aky je to zdroj. Taky lacny a este k tomu s active pfc Sef tej spolocnosti je iny grant.