Musim rict,ze s Monimou mam podobny zkusenosti...problem s DVDROM.....prvni reklamace trvala presne 30 dni...dali mi novou...TOSHIBA 1502...ta prestala po mesici cist CD,tak jsem este par mesicu pockal,aby je fakt necetla nikdy,at mi ji nevratej jako neopravnenou,tak ji tam donesu a oni rikaj NO JOOOO TYHLE SOU PORUCHOVYY,TO MY VIME...zajimavy,dyz mi ji davali,tak rikali,ze lepsi nez tyhle snad ani nejsou....hm....tak fajn...dalsi mesic cekani....pak tam prijdu a maj pro me TRADAA TRADAAA.....TOSHIBU 1502....model,kerej se v ty dobe ani neprodaval a uz vubec ne,ze by se vyrabel....vzal jsem ji do ruky a behem 5 vterin jsem si vsimnul,ze je pekne otriskana,asi nakej tezkej repas....pak jsem zjistil,ze v ni chrasti,tak jim rikam TOHLE NECHCI, DEJTE MI NOVOU a oni NO JOOO ONO V NI FAKT CHRASTI,JA DU DO SKLADU...pak se vrati a rika JOOO TA PANI SI TOHO PRI PREDAVANI ASI NEVSIMLA,TAK MY SI JI VEZMEM A POSLEM JI ZPATKY....fajn,mam docela velkou trpelivost a nerad se s podobnejma lidma hadam....konecne za dalsi mesic mi dali ASUS!!!! a dokonce v krabici!!! (ta TOSHIBA byla OEM)...takze konecne vsechno v pohode...ale jejich pristup,to je des a hruza.....uz tam nikdy hardware nekoupim....nebo dalsi dobra vec,kdyz jsem tam sel reklamovat pamet,ze je to DDR 266 a ze defaultne naskakuje jen na 200,tak mi rekli,ze to je uplna blbost,ze DDR200 ani neexistuje,coz neni pravda,je to oficialne specifikovana pamet,kerou dokonce prodavali....tak ji tam vzali a rekli,ze jede i na 266,ja sem rek,ze me to nezajima,ze chci standard 266 a ne nakou pretaktovanou 200,tak jsem se s nima hadal a nakonec to vyslo....no ale jak rikam,MONIMA uz nikdy...