Citace Původně odeslal Anatolij
Tak sem s tou kartou byl v TSBohemii a poslali mě do ***.
1) Že prý jejich ceník je jen informační katalog a není to ceník skutečných komponentů které prodávají. Takže to, že je v ceníku napsaný Sapph zdaleka neznamená, že člověk dostane kartu Sapphire. Pošlou obyčejnej OEM Radeon (DDR 200MHz, paněti Hynix 5ns). Proč tam ten ceník teda dávaj?
2) Stížnosti musí být vyřízeny nejpozději do tří dnů. Jak bych to moh proboha stihnout do tří dnů - jak sem měl tak rychle zjistit co to ve skutečnosti je, když sem s kartama ATI neměl žádné zkušenosti. Spoléhal sem na serióznost obchodu a myslel jsem si, že dodali to co je v ceníku.

V TSBohemii už asi nikdy nic nekoupím. To si rači něco připlatím a koupím to v obchodě, na který se můžu aspoň trochu spolehnout.

2Animal: Jak si dopad? Stihls to do tří dnů nebo si tam šel později.
2P1T: Po kolika dnes si jim to tam šel vrátit?

no kupoval jsem to 3.4. v pondeli 7.4. mi to doslo poštou bo buzeranti to nemeli v patek v 12h kdy sem pro to jel tak se si to nechal poslat... jenze karty vubec nejela (skousel jsem ruzne fošny od kamosu)... tak sem to 8.4. reklamoval... a na reklamačce mi typek rekl ze do tydne to bude mit určite ze DODAVATEL JE SPOLEHLIVY ... no po tydnu v pondeli sem tak callnul .... a oni ze nemaji ... ze se to nekde seklo.. . tak sem byl tyden na isa grafice a bo mi to nedalo a nekde sem tu čet ze je zelena a ma 4ns ram tak sem se mrk na sap web .... v 15.4. jsem to jeste zajel a rekl ze to co maji v ceniku neni sapphire ... on to overil ... nezjistil nic.. a jelikoz karta byl uznana reklamaci... a oni nemeli nahradni tak sox $ zpet
opravdu pribeh s dobrym koncem ......
tedka jsem to parkrat skousel taktnout ... v 3dmarku2k1 na 330/330 to hazelo sice chyby ale projelo to ... ale na to ja s*ru ... čisty obraz je na 300/300 coz mi stači