Už jsem to tu sice psal, ale nějak se to nechytlo. Jelikož nechci mít neoprávněnou reklamaci, rozhodl jsem se napsat zde své postřehy.
Takže grafika přišla, s radostí jsem ji hned šoupnul do compu, instnu řádně ovladače no a pak si říkám, spustím 3D Mark 03, přeci jenom, Mother Nature mě zajímala Co nevidím, první test se spustí, ale po chvilce zůstane jen černý obraz a monitor se vypíná se slovy no input signal>karta nevydává signál. Říkám si, no, zkusím to na něčem jiném, třeba mi teď hází 3D Mark chybu s DirectX 9.0a a XP SP1a. Zapnu stařičkou hru SupremeSnowboarding, jen na chvíli, ta je v klidu. Pak nainstaluji Command and Conquer Generals, hra se sekne už při inicializaci. To už začínám být nervózní, jelikož na mém Radeonu 9000 všehno šlapalo absolutně v pohodě. Šoupnu tu kartu tedy do jiného compu (ABIT BE6,PIII450,98SE,DirectX9.0) a spustím TEST DRIVE 5, karta samozřejmě udělá to samé(černá obrazovka). Jednou se mi také místo černé obrazovky objevili artefakty, něco jako kdyby jste sledovali kódované vysílání.
Mno, myslíte že je to na reklamaci? Jak říkám, na Radeonu 9000 mi vše jede, jen né na tom novém. Díky...
PS.: Ovladače Catalyst 3.2. Jinak do karty jsem nijak mechanicky nezasahoval, netaktoval jsem ji ani jsem neflashoval jiný BIOS.