Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Javascript offline ve Windows

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele Mikus
    Vliv
    282

Standardní Javascript offline ve Windows

Mám tu jeden html-manual a odkazy v nem vedou na javascript. Umim zapínat a vypínat JS pro Internet, jak ho zapnout pro oflajn-pouzití ovsem nikde nenacházim.

Ty odkazy proste nejdou. Kdyz na ne cvaknu normálne, nedeje se nic. Pravocvaknutí na otevrení v novém okne/tabu otevre znova jen tu stránku s obsahem a odkazama, kdyz si nechám vlastnostma ukázat adresu, tak to ukáze napr. javascript:goMain('projs_5.htm#S-00900-00300')

S me známými nastaveními JS jsem uz zkousel vsechna mozná kouzla, vsechno se to zdá ale fungovat jen na cíle z Internetu, ne na to, co je na disku.

Mám to ve W98SE, ovsem chápu, ze tohle dnes uz jen málokdo umí. Takze kdyz mi nekdo múze ukázat resení v novejsích Windows, budu taky rád, je dost pravdepodobné, ze si to uz sám do 98cek budu moct prevést.
    Naposledy upravil Mikus; 22.01.2016 v 11:21.
    .
    Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
    Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
    .
    Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Offline editace systemu
    Založil Arg v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 28.02.2012, 08:12
  2. Ak je NET offline, nefunguje domena v LAN
    Založil jany+ v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 26.02.2011, 22:52
  3. Problém r9500pro cat 4.4 agp offline!!!
    Založil ivoMP v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 29.05.2004, 22:39

Pravidla přispívání