Citace Původně odeslal TimeLord
Citace Původně odeslal Halen
Citace Původně odeslal TimeLord
Citace Původně odeslal PiT
Realita je trosku medzi

To nove P4 bolo stiahnute, stoji 10x tolko, co 1700+, ktore ide na 2200-2300 MHz a IMHO, nikoho nezaujima to, ze P4 ma 3GHz/200fsb, zatial co porovnatelne AMD iba 2.2-2.3GHz/166fsb.
A povedzme si otvorene - co ochladis lepsie ? 2.3 or 3GHz ?
Vsak my sa hadam otvorene bavime stale, nie ? Takze otvorene si mozeme povedat ze jednoznacne ochladis lepsie Intel aj pri 3GHz, kedze to bude 90nm technologia
A o tej AMD rovnako ako o 200 FSB stale len teoretizuje. Prosim halena aby tu zas nezacinal s dokonalou XP1700+, ja hovorim o predaji originalnych FSB200 CPU

tu je test chladenia pri rovnakom vykone vo W:
http://www.overclockers.com/articles726/
Prosim TimeLorda, aby si me nebral zbuhdarma do huby. Co tim sledujes, nechapu. BTW - mozna by sis uz mel konecne domu poridit net, abys nemusel cekat na prichod do worku.
Hehe ty si jednoznacne OFF LIMITS Si myslis ze sedim v robote o 20:54 ? Predstav si ale ze sa da travit volny cas aj inac ako pri pocitaci. Tebe to urcite bude zniet neuveritelne ale ver mi, su aj ine veci ako sediet stale za bednou A napis prosim cislo svojho uctu, rad ti prispejem na nove okuliare aj na terapiu a urcite sa ku mne par ludi prida
Datumy a casy tvych prispevku postradaji soboty a nedele, ba i vecerni hodiny. Zato v pracovni dny a hodiny jsi aktivni jak dabel. A rejpes a rejpes. Vubec nevim, proc jsi me v tomhle threadu napadl s XP1700+ Mozna toho doktora potrebujes ty.