Je to fakt snadný, to zabere dvě minuty a výsledek i když tam to IHS necháš, je naprosto nesrovnatelnej se všim ostatním, nějaký lapování a extra pasty - blbost. Sundej to, dej tam i tu blbou NT-H1 a než to tam vrátíš tak to pořádně vylapuj nebo pujč někomu třeba do práce na frézku aby z toho krámu klidně milimetr ubral. Já se s tim tady sral asi púl dne ale stálo to za to, uříznul jsem to, ubral milimetr a nalepil dvousložkovim lepidlem zpátky s NT-H1 a parádička, dával jsem to do laciný midi bedny pro kámoše a s tou velkou noctuou (nevim co je to zač stojí nějak přes litr, taková ta stará ověřená klasika) je to uplná pecka...netrhá to žádný rekordy ale teploty nádherný a na stejný takt jako před tím se nechá pěkně snížit Vcore a to už za to stojí.

HLAVNĚ POZOR!!! až to budeš lepit, nech tam prúchozí tu džuznu pro tepelný rozpínání vzduchu pod IHS, tušim na XS nebo pureOC jsem četl že to někomu zdechlo, pak si nadával do moronú, že to zapatlal celý....sice další 6 lidí řeklo že to má zapatlaný a nic ale víš jak, díra tam má bejt, tak jí tam radši nechat.