Citace Původně odeslal Doktor-Prase Zobrazit příspěvek
Pěkný, až na tu skříň - mě Fractal hrubě zklamal, třeba Lian Li PC-6B je za podobnou cenu a kvalitativně je to úplně o něčem jiném
To nerad slyším, ale kdybych se u LianLi měl dostat na něco, co se mi bude líbit, tak jsem na trojnásobku. Asi dám přednost designu. Ještě jsem uvažoval nad Antecem P-280.

Citace Původně odeslal Atreides Zobrazit příspěvek
Monsoone ve tvém případě bych raději přidal rychlost zápisu na SSDčku (Např Krimi postoval disk které má sice "jen" 180GB disk (ty 256GB) ale jeho rychlost zápisu je 450MB - tvůj umí polovic...).
SSD jsou velká věda, rád si nechám poradit, ale zrovna ten Intel 330 se nezdá být žádné terno. Jedna věc jsou teoretické hodnoty a druhá skutečnost a ve většině testů byl Intel 330 pomalejší jak M4. Intel 520 je pak zase cenově jinde.

Citace Původně odeslal Caleb Zobrazit příspěvek
Monsoon: No pasivni grafika (i kdyz malo zrava), plnotucne CPU .... kdyz tomu nalozis, tak ti to imho jenom 2 fany v bedne v lete neuchladej. Kazdopadne dneska desky maji bezproblemove zvladnutou regulaci vetracku tak, ze se vetsinu casu jenom sotva tocej, nejhlucnejsi jsou HDDcka.
Uznávám, že chlazení bude takový menši experiment. Přidat se dají větráky vždy a myslím si, že pro moje použití se to drtivou část bez nich obejde. Právě, že nejhlučnější jsou HDD a když dnes jsou konečně tiché SSD a žádný normální disk tam mít nebudu, tak mi přišlo škoda se o tu dokonalost bez jediné pohyblivé věci alespoň nepokusit.