Citace Původně odeslal HollyG Zobrazit příspěvek
Preci jenom uz neni tolik casu s tim blbnout jako bylo na skole a jeste k PC (potazmo praci) resit vecne neco nefunkcniho na telefonu, to uz nemam zapotrebi.
Prosímtě a můžeš být konkrétnější? Já jen, že Android používám už 3/4 roku a "věčně nefunkčního" neřeším nic, instalace nových aplikací je z marketu obvykle tak na tři kliknutí... Jop a už jsem si vzpomněl proč jsem instaloval ten jinej launcher, chtěl jsem mít možnost v menu poschovávat nepoužívané aplikace.

Takže bilance za 3/4 roku:

- instalace a nastavení jiného applauncheru kvůli poschovávání "továrních" aplikací co nepoužívám (jak jsem psal, cca hodinka a ať nežeru, půl hodiny k tomu na nalezení řešení na android foru)
- instalace a nastavení HandcentSMS (taky tak hodinka)

Zbytek tak max. doinstalování nových aplikací (c:geo na geocaching, nějaké hry atd.), což ovšem neberu jako "vrtání se", ale normální používání... Jestli tomuhle někdo říká "neustálé řešení nefunkčnosti" a nutnost věčně se v tom vrtat, tak to teda fakt nevím... Ano, znám "geeky", kteří se v tom vrtají o dost víc. Když chtějí, tak MŮŽOU, já nechci, tak NEMUSÍM.