Když už to JERROME nakousl, tak jsem si vzpomněl a připsal svůj názor. Od toho jsem myslel, že fórum máme. Jinak bych si na to nevzpomněl, vzal jsem to jako hotovou věc, že prostě do Alzy v Praze jedině na centrálu. Stejně - pokud jsem chtěl něco hned (naposledy nějaké drobnosti - větráky a tak), tak je lepší dojet do centrály a vyzvednout si to, než čekat zase další den, než to budu mít na pobočce, na kterých jinak nic nemají.

Kdybych bydlel někde dál, asi bych mávnul rukou a tu dvacku jim dal, protože tam se mi vyplatí, aby mi to dovezli do "mého" města. Ale standardem mi tohle chování nepřijde, tak si myslím, že je dobře, že se tu tohle zmínilo. Až podobnou praktiku zavede CzC, Mironet, TSB pak uznám, že to tak asi má být

Naopak na centrále oceňuju výstavku historických kousků HW a taky jsem si všiml, že tam pobíhá mezi lidmi personál a radí jim k výběru. To (a třeba rychlé reklamace, prodloužené záruky..) je podle mě přidaná hodnota, která dokáže přilákat zákazníka. Jak sám píšeš, dnes je taková konkurence, že je třeba zaujmout i jinak. Na rozdíl od studentských let mám větší kapesné, méně času a tak třeba ocením to, že danou věc nakoupím někde sice ne úplně levně, ale při případné reklamaci vím, že to nebude problém reklamovat a že bude kde reklamovat (i když známe třeba Monimu, že ).