Ahoj, mám následující set od Logitechu (Logitech Cordless Desktop MX5500 Revolution CZ)

http://www.alza.cz/bezdratovy-set-lo...-cz-d86435.htm

a po upgradu jsem začal pozorovat výpadky klávesnice... vždycky na pár sekund přestane reagovat, napíše to na displayi "no connection" a za pár sekund se "chytne" zpátky jakoby nic a vše je zase OK... Dost mě to sejří zejména při hraní her, samozřejmě se to stává pravidelně v "kritickou chvíli"

Zkoušel jsem tak postupně zúžit okruh podezřelých... Jediné, co je "jinak" oproti tomu, když jsem to provozoval se starším PC a Windows Vista x64, jsou "vnitřnosti" compu a systém - Windows 7 x64 Ultimate.

Na receiver to nevypadá - myš funguje naprosto bezvadně... Že by to bylo špatným signálem nebo rušením, to taky pochybuju, zaprvé viz bezproblémovost myši, zadruhé receiver mám píchlý v hubu, který mi leži v rohu stolu. Zatřetí to dřív fungovalo naprosto v pohodě a není ani jiné umístění receiveru, ani nějaký nový "zdroj rušení" signálu.

Stejnou logikou jsem "vyřadil" i variantu, že by blbě fungoval USB port, ve kterém ten hub je... To by podle mě nemohla bez potíží fungovat i myš... a ta jede OK...

Popravdě asi nejvíc podezřívám "uberOptions", neboli "vylepšení" Logitech SetPoint... Bohužel ten nefunguje na verzích SetPointu vyšších, než 4.8 a bez toho bych se asi neobešel, protože v "defaultní" podobě je ten SW od Logitechu dost zoufalým počinem (je tam dost problém třeba namapovat "search" tlačítko nacházející se za kolečkem tak, aby fungovalo jako prostřední, atd. atd.).

Nenapadá někoho ještě nějaká možná příčina, či nesetkali jste se někdo s něčím podobným?

Doufám, že jsem "trefil" sekci, popravdě jsem si nebyl jist, kam to dát, protože pořád nemám jasno, jestli je to problematika spíš do HW, OS nebo ovladačů