Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Pomoc s Google Chrome a jejich účtem

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member
    Věk
    45
    Vliv
    285

Question Pomoc s Google Chrome a jejich účtem

Ehm teď budu vypada jako z pravěku, ale dlouho jsem se bránil registraci na googlu.
    Dneska jsem si řekl, že už je na čase se přiučit něčemu novému
    Bohužel několik věcí nechápu a byl bych rád kdyby mi někdo poradil

1, Pochopil jsem, že se můžu na googlu zaregistrovat aniž bych využíval jejich mail a pro využívání jejich aplikací je toto nezbytné...

2, Předpokládal jsem ale, že když je prohlížeč Chrome přímo od Googlu, budou spolu bez problémů úzce spolupracovat.... např. že někde v Chrome bude možnost přihlásit se google účtem a načte se mi komplet moje "prostředí" tzn záložky, lišta apod....
    Není tomu tak - musím si v chrome dát jako výchozí stránku google a na ní se teprve přihlásím a poté využívám jejich aplikace. Bohužel záložky a odkazy společně s hesly jsou uložené přímo pro lokální Chrome. Mohu sice zapnout synchronizaci s mým účtem na googlu, ale toto musím udělat zvlášť.... tzn nejen se přihlásit na google ale potom ještě se přihlásit těmi stejnými údaji i pro synchronizaci. Hlava mi to nebere.

3, Dále jsem předpokládal využití cloudu, na kterém jsem předpokládal, že vše běží. Moje představa byla - doma na PC si upravím vše od záložek po správu hesel k účtům apod... Přijdu někam do kavárny a zde se v chrome přihlásím svým jménem a heslem a ten mi komplet všechny moje nastavení poskytne vzdáleně po dobu mojí práce. Po odhlášení je chrome tak jak byl před mým příchodem.... Samozřejmě to funguje přes tu jejich černou lištu tzn. dokumenty, foto, youtube apod... to je OK ale zase jsem u těch záložek, oblíbených odkazů a hesel uložených např. k FTP. Pokud na jiném PC zadám synchronizaci vše se krásně po restartu chrome převede - to funguje skvěle, ale jakmile synchronizaci zruším a odhlásím se i z té jejich lišty, tak mi tam ty záložky ZŮSTANOU I S HESLY !!!

4, jde nějak přeskládat k obrazu svému tu jejich černou google lištu? myslím tím ty jednotlivé položky? nějak jsem na to nepřišel.

5, jak udělat to, že když kliknu na odkaz na liště v Chrome, aby se mi tato otevřela v nové záložce a ne v stále té stejné [PROSTŘEDNÍ TLAČÍTKO MYŠI]

6, předpokládám správně, že by ta černá lišta měla být stále nahoře i při otevření jiných oken v rámci jejich aplikací? ona mi totiž pokaždé zmizne když jdu třeba na dokumenty apod..... musím se pokaždé "vykliknout" zpět na úvodní obrazovku což je otrava [Chyba u mě - stačilo přeinstalovat Chrome... nechapu]

7, proč ta jejich černá lišta na mě jednou "mluví" česky a podruhé anglicky a to i google docs? [Chyba u mě - stačilo přeinstalovat Chrome... nechapu]

asi toho chci moc ale objasníte mi z tohoto alespoň něco?
    Díky moc předem
    Naposledy upravil DAFER; 13.07.2011 v 14:31. Důvod: bod 5,6 a7 jsem odhalil :)
    MSI P67A-GD55, Intel Core i5-2500 3,3GHz, 4GB DDR3 1600 KINGSTON (9-9-9-27) dual, Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 5850 1GB DDR5, 640GB WD SATA, 160GB SEAGATE SATA, 60GB Seagate šuplík, DVD-RW SAMSUNG SH-S203D, SB X-Fi Xtreme Music, 22" LCD LENOVO 220x, GENIUS Deluxe SW-5.1 Home Theatre dřevo, Microsoft RECLUSA Keyboard, Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0A, Revoltec gamepad precision ADV, case ANTEC 1000w, FORTRON Blue Storm II. 500W

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Google Chrome - nový prohlížeč
    Založil theedge v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 96
    Poslední příspěvek: 20.05.2010, 08:38
  2. Chrome OS - OS od Google je oficiální :)
    Založil JamesCZ v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 64
    Poslední příspěvek: 08.12.2009, 13:42
  3. S3 chrome S27 (700mhz gpu)
    Založil THX v sekci fóra Ostatní grafické karty
    Odpovědí: 33
    Poslední příspěvek: 10.03.2006, 07:44

Pravidla přispívání