Hezký den, to jste mě moc nepotěšili, taková jednoduchá věc a základní věc a nejde to! Kdyby to muselo být, tak bych si klidně synchronizoval obě složky kontaktů, ale ani to nejde v Google Apps nastavit. V Google Apps si mohu nastavit několik složek, ale vždy se to smíchá v hlavní. Kdyby to fungovalo, tak budu klidně platit i těch 50,- EUR/rok.
Protože potřebuji hlavně synchronizovat Outlook (kalendář a kontakty) s telefonem Samsung Galaxy S, tak kalendář synchronizuji přes Google Calendar Sync (funguje výborně, z Outlooku do Googlu a z Googlu přes účet přímo do telefonu) a kontakty přes program MyPhoneExplorer. Bohužel v telefonu mám kontakty Google a kontakty Telefon, které jsou identické, ale nejdou sloučit. Když kontakty synchronizuji s programem MPE, tak se mi nahrají všechny a mám místo cca 2000 kontaktů, přes 4000 a při synchronizaci mezi Outlookem nebo Googlem nevím co to udělá? V tomto programu jde ale vše super nastavit (google účet, kalendářovou složku atd.). Myslel jsem, že Google Apps bude jednodušší, synchronizuje automaticky, zklamalo mě to.
Kdyby Vás něco napadlo, předem děkuji za rady.