Ahoj,
sehnal jsem si jinou sestavu s grafikou 8800 GT a od začátku bojuju s problémem zvaným nvlddmkm.sys. Původně jsem si myslel, že mám slabý zdroj, ale tím to není. Při spuštění hry mi po chvilce spadne do systému s tím, že tento ovladač přestal zobrazovat. Pokud pustím film, tak po pár sekundách se sekne, monitor se vypne, aby se pak zapnul a hodilo to BSOD.Odinstalace a reinstalace driverů nepomahá mám Windows 7 ultimate x64 a drivery jsou 258.96. Padá i 3Dmark s hláškou Application lost focus or display resolution changed. Close all backgroud applications. Po zavření všech aplikací na pozadí se problém objevuje pořád. Zkusil jsem i některé postupy po psané ve forech, jako je např. tento, ale bez výsledku:
1) V adresáři C:\\Windows\system32\drivers najít soubor nvlddmkm.sys a přejmenovat ho na např nvlddmkm.sys.old
2) V adresáři NVIDIA (Defaultně je přímo v kořenovém adresáři C:\\... Ale pokud jste při instalaci měnili cestu tak víte kde ho máte...) najděte soubor nvlddmkm.sy_ a překopírujte ho do C:\\Windows\system32
3)Spusťte příkazový řádek (C:\\Windows\system32\cmd.exe - spustit jako správce) a do něj zadejte příkaz
EXPAND.EXE nvlddmkm.sy_ nvlddmkm.sys
4)Překopírujte soubor nvlddmkm.sys z C:\\Windovs\system32 do C:\\Windows\system32\drivers
5)Restartujte počítač....
už jsem z toho zoufalejDěje se to i když drivery odeberu úplně.