Výsledky 1 až 25 z 74

Téma: LCD 22-24" IPS

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Question LCD 22-24" IPS/VA

Nazdar mladez, chcem vas pekne poziadat o nasmerovanie, pripadne konkretne tipy na LCD monitor. Priblizim moje doterajsie skusenosti a sucasne poziadavky.

Skusenosti:
    Prvy LCD som mal NEC MultiSync 1760NX, co bol 17" TN, papierovo odozva 16 ms. Vtedy som dost hraval FPS hry + ho pouzival ako bezny monitor pre office/internet. Bol som s nim vseobecne spokojny.
    Druhy LCD som mal HP w2207h + mal som v rukach HP w2228h a HP w2229h a to bol vsetko otras.

Poziadavky:
    - primarne pouzitie: Internet browsing, office, prezeranie a zakladna uprava fotiek
    - sekundarne pouzitie: filmy, hry (FPS)

- panel: po skusenostiach s poslednym TN (HP) by som radsej isiel do niecoho ineho ale stracam sa v PVA, IPS a hlavne v ich obmenach S-IPS, H-IPS, c-PVA atd. takze tu potrebujem hlavne nasmerovanie

- rozlisenie:
    no tu som si nie isty, na 22" sa mi zdalo 1680x1050 akurat (so zvacsenym DPI na 125%, co sice nevyzeralo na OS XP najlepsie ale dalo sa + tento monitor pojde neskor ku Windows 7, kde zvacsene DPI posobi na mna lepsie ako v XP).
    zvazujem 1920x1080 kvoli tomu, ze planujem aj nakup TV a jej nasledne pripojenie k PC, ktora bude zrejme 1920x1080 a zatial len letmo som zachytil, ze pri rovnakom rozliseni monitora a TV si usetrim rozne problemy, pri 1920x1080 by som ale asi isiel do 24"

- uhlopriecka:
    no, zo 17" 5:4 na 22" 16:10 som si chvilu zvykal ale zvykol som si a bolo to fajn
    takze uvazujem bud 22" 1680x1050 alebo 24" 1920x1080

- uhly
    primarne bude jeden clovek pri pc
    obcas viac ludi pri pc, tak nech to nie je uplne zle

- vstupy:
    DVI + HDMI (pripadne 2x HDMI) - DVI/HDMI pre vystup z PC VGA, HDMI pre PS3/Xbox360/HDD rekorder ak by z toho bol casom monitor pre TV pouzitie
    analog (scart) - nemusi byt ale potesilo by pre staru PS2
    displayport - toto nepovazujem za potrebne aj ked niektore VGA uz maju tento vystup takze s tymto si necham poradit

- reproduktory - nemusia byt ale ak budu tak nevadi, ulahci to zakladne pripojenie novsej konzoly
    - nastavenie vysky a sklonu - povazujem za potrebne
    - dalsie poziadavky: matny panel, cierny ram, tv tuner nie
    Ak mam dbat aj na ine parametre tak si tiez necham povedat.

- cena - vidim to na 700-1000 €
    Naposledy upravil ace960; 14.09.2010 v 15:38.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání