Este dodam ku e-shopom...
- Agem - total chaos, linky na produkty (vyrobca), popisy, obrazky - slabota, chapem, ze tych produktov je hrozne velke mnozstvo ale je to velmi slabe. Produkty treba hladat nielen cez kategorie ale aj cez vyhladavanie lebo niektore ako keby neboli v ziadnej kategorii. Ale inak kedysi bol ich e-shiop este ovela horsi, pomaly sa to zlepsuje. Co bolo pre mna zujimave, niekedy sa da zjednat cena alebo ked raz nemali urcite CPU tak mi ponukli vyssi model z podstatnou zlavou skoro az na cenu toho nizsieho. Kedysi davno mi obchodnicka bola ochotna zistit v sklade presnu seriu CPU, co bolo pre mna neuveritelne (vtedy som zhanal Athlon XP 1700+ na taktovanie a bola nejaka vychyrena seria, fical som z povodnych tusim 1.47 GHz na 2.2 GHz).
- EDS - popisy byvaju niekedy uplne zle alebo z inych produktov. Dostupnost a dodacie lehoty su casto katastrofalne. Mnoho produktov je nedodatelnych co zistim az pri objednavke. Ale zase na otazku o dostupnosti tovaru vacsinou reaguju velmi rychlo. Pocitanie finalnej ceny sa mi zda trochu chaoticke (okolo RF apod.).
Kupoval som davnejsie nejake kancelarske PC pre znamu v jednom kamennom obchode a to bola nadhera. Ceny snad rovnake ako v Ageme, ochota, velmi pekne poskladane PC (kabelaz vo vnutri apod.).