Ahoj..
Nemuzu tady nikde najit tema s mym problemem tak zakladam nove. pokud jsem ho prehledl tak me pls aspon presmerujte a ja si poctu .

Kazdopadne.. problem mam takovy: Mam novy pc (viz podpis), co jsem nasel tak vse jde jak ma, jen me zlobi zvuk. Pri spusteni nekterych programu se mi po neurcene dobe proste vypne zvuk, zastavi prehravani hudby, veskere zvuky se stopnou a jdou az po restartu, nebo v lepsim pripade prepnutim "Upresnujiciho nastaveni" ve Spravci zvuku realtek hd.

Zkousel jsem to googlit ale nic moc jsem o tom nenasel, par zminek jo ale stacilo jim vyresti to prepnutim. nevim jestli ti lidi pc nevypinaji nebo jak ale pred restartem se to nastaveni musi vratit zase do puvodniho jinak po restartu zvuk zase stopne s inkriminovanymi programy.. V kazdem pripade, prepnuti toho nastaveni obcas pomuze, ale neni to na porad.

Zkousel jsem preinstalovat ovladace za jine, ale vista mi tam vzdycky nejake sama nainstalovala nez jsem stacil spustit svoje (jo porad nevim jak mam vypnout aby to samo nahralo ty ovladace)..
Zvuk prestava hrat co jsem zatim zjistil kdyz pustim Ventrilo, Second Life nebo KMPlayer. Pravdepodobne tech programku ktere to zpusobi bude vice ale to uz nevim. Puvodne jsem myslel ze to bude problem u vist, ale tak to spise vypada na driver.

Nemel nekdo taky takovy problem? pripadne nenasel na to reseni?