OT 2 Gestler: vím, že jsme na fóru a ne v hodině češtiny, ale už mi to vážně nedá: tvoje příspěvky postrádají češtinu. Že nemají hlavu a patu a že si ho člověk musí přečíst víc než 2x by mi nevadilo (aspoň protrénuju mozkovnu ), že tvá stavba vět je (diplomaticky řečeno) špatná není to nejhorší, ale ten pravopis... symbol "ů" jsem u tebe ještě neviděl (nahrazuje ho "ú" nebo jen "u"), "když sme pádily" => "když jsme pádili" atd.

Závěrem k tématu: jestli to skutečně takhle chlastá, tak musíš být fanda do aut (do Supry?) a to je v podstatě jediný důvod, proč tuhle káru mít. Mno a také skutečnost, že ti na ni někdo "přispívá" a pokud si náklady na provoz tohoto tanku hradíš zejména sám, pak (ne)chápu tvé příspěvky z bazaru apod., kde ti jde o každou korunu (když tady ti lítají takové prachy výfukem - ale ano, koníček je koníček a něco stojí).
Jinak ještě dodám, že ve tvém případě bych si na pojížďky městem pořídil Favorita / Babettu / kolo a měl to (ve srovnání se Suprou) zadarmo Supru provětrat o víkendu a spokojenost.